eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Belediyespor Minikler Ordu’da Şov Yaptı

Belediyespor Minikler  Ordu’da Şov Yaptı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
29 Haziran 2015 - 3:58

Güzelordu 3-3Ünye Belediyespor

Adsız

Ordu’da Durugöl tesislerinin ev sahipliğinde  U-11 finalleri yapılıyor.Turnuvada gurup maçları oynanmaya başlandı. Ordu’daki bu turnuva, Ünye’yi temsilen katılan tek takım  eleme gurubunu lider tamamlayan Ünye Belediyespor bulunuyor.

27.06.2015 tarihinde, Ordu Durugöl Spor Tesislerinde, Güzelordu Spor ile Ünye Belediyespor U-11 takımı karşı karşıya geldi.

Ünye Belediyespor kalede Emir Batuğ, Samet, Bedirhan Yıldız, Bedirhan Yılmaz, Utku, Muhammet, Alperen ve Mustafa Tuğra ile çıktığı rakibi Güzelordu Spor karşısında 3 – 0 geriye düşmesine rağmen maçın bitimine son 5 dakika kala Alper (2) ve Utku (1)’nun attığı gollerle skora denge getirdi ve maç 3 – 3 sona erdi.

Ünye Belediyespor’dan Muhteşem Dönüş

Müsabaka genel anlamda ortada geçerken Ünye Belediyespor’un ilk yarıda yediği 2 şansız golle rakibi Güzelordu Spor soyunma odasına 2 – 0 önde girdi. Ünye Beledisporlu oyuncular üst üste yedikleri iki şansız gol sonrasında demoralize olurken, Güzelordu Spor ise daha motive görünüyordu. İkinci yarıya daha motive bir şekilde çıkan Ünye Belediyespor oyuncuları kalesinde sansız bir gol daha gördü ve maç 3 – 0 oldu. Yedikleri 3. golün ardından tekrar toparlanmaya çalışan  Ünye Belediyespor oyuncuları müsabakaya adaptasyonda sıkıntı yaşarken ,Güzelordu Spor oyuncuları gol arayışlarına devam etti. Fakat bu pozisyonların hiç birine Ünye Belediyespor’ıun kalecisi Emir Batuğ gol izni vermedi ve maçın kazanılmasında kurtarışları ile damgasını vurdu.

Skoru son 5 dakika belirledi

Bu dakikadan sonra umutlanan Ünye Belediyespor oyuncuları morallenerek Güzelordu Spor karşısında gol arayışlarına girmeye başladı.Art arda gelişen Ünye Belediyespor adakları adeta golün habercisi gibiydi.Rakibi üzerinde Baskıyı artıran Ünye Belediyespor Mustafa Tuğra ,Alper ve Muhammet ile girdikleri pozisyonları harcasalar da ,maçı son dakikalarda çevirmeyi bildiler.  Maçın bitimine 5 dakika kala Ünye Belediyespor’un iki oyuncusu sahneye çıktı, Alperen (2) ve Utku (1)’nun ayağından gelen gollerle skora denge getirdiler ve maç 3 – 3’lük skorla son buldu.

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Ünye Belediyespor antrenörleri Arif Bacacı ve Cihan Özal ;

şuan Ordu’da oldukça güçlü bir gurupta maçlarımızı oynuyoruz.Burası bizim oyuncularımıza göre tam deplasman havasında geçiyor.Zira guruptaki diğer takımlar bu şehrin takımları ve taraftar desteği ile müsabakaya çıkıyorlar.Bugünkü maçta oyuncularımız deplasman stresi ile 3 g0l yediler ve geriye düştüler.Daha sonra saha ve taraftar şartlarına alışan oyuncularımız kaliteleri ile oyuna ağırlıklarını koydular ve maçı döndürmeyi başardılar.Eminiz biraz daha zaman olsaydı bu moralle maçı kazanabilirdik.

Biz yine söylüyoruz önemli olan bugünü değil, yarınları kazanmak,

inşallah oyuncularımız ilerde Ünye Belediyesporun profesyonel kadrosunda ter dökecekler .Tüm gayemiz bu çocukları Ünye’ye ve Türk sporuna kazandırmak dediler.

Ünye Belediyespor 30.06.2015 tarihinde Ordu Durugöl Spor Tesislerinde Ordu Spor ile karşılaşacak. Oynanacak olan bu müsabaka sonrasında yarı finale adını yazdıracak olan takım belli olacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P