eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Şehitlerimizin Emanetini Sonsuza Dek Yaşatacağız”

“Şehitlerimizin Emanetini Sonsuza Dek Yaşatacağız”
30 Haziran 2015 - 11:32
IMG_0476

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Garnizon Komutanlığı tarafından  şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğine katıldı.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde verilen iftar programına, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay  Şeref Çakmak, Jandarma Albay  Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Ordu Şube Başkanı Hasan Kaplan ile şehit aileleri, gaziler ve askerler katıldı.

yunus_emre-21-214x300Ordu Garnizon Komutanlığı tarafından  düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”İftar yemeğimizi karavanada yiyerek  sizlerle paylaştık. Şehit ailelerimiz  ve gazilerimiz sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Kiminiz şehit yakını, kiminiz gazisiniz. Bu memleketi sizlere borçluyuz. Bugün burada iftar yapabiliyorsak, şanlı bayrağımız dalgalanıyorsa, bunlar sizlerin, evlatlarınızın ve  nöbet tutan askerlerimizin sayesindedir” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, “Bu memlekete sahip çıkacağız. Şehitlerimizin bize  bıraktığı emaneti sonsuza dek bu memlekette devam ettireceğiz. Garnizon Komutanımız  Jandarma Albay  Şeref Çakmak’a ve silah arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-