eskort samsun

ÜNYENETHABER

ENGELLİYE BELEDİYE ENGELİ

ENGELLİYE BELEDİYE ENGELİ
26 Eylül 2020 - 14:24

Ünye Belediyesi’nin duyarsızlığı vatandaşı bıktırdı.

Ünye sokaklarında vatandaşların ve engellilerin rahat hareket etmesine neden olan belediye artık işi inada döktü.

Belediye yetkililerini sık sık arayan, uyarılarda bulunan hatta şikayetleri dile getirdiklerini ifade eden  vatandaşlar, bu kez haber merkezimize ulaşarak  şikayette bulundular.

Durumdan en çok rahatsız olan engelli cemiyetinin gazeteci yazar ferdi Cihan Çakır’dan bu konuyu tekrar tekrar dile getirmesini istediler.

Gazeteci Çakır da ,birkaç kere haber yaptığı durumu bildiğini, insanların mağdur edildiğini,çocuklu ailelerin ve engellilerin kaldırımı rahat kullanmadıklarını ve ısrarla belediyeyi uyarmaları rağmen belediyeden atık toplama kutusunu görme engelliler yolundan kaldırmasını talep ettiklerini ifade etse de sonuç alamadıklarını belirtti.

Belediyeye ısrarla konuyu bildiren,özellikle de Başkan yardımcısı Ali Kemal Mehel  ile şikayetleri bizzat ileten Çakır, yine sonuç alamadıklarını üzülerek söyledi.

Belediyenin vatandaşın şikayet ve isteklerine kayıtsız kalması hatta belli bir noktadan sonra vatandaşla inatlaşır gibi atık kağıt toplama kutusunu kaldırımın tam ortasına koyması esefle karşılandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-