eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

AYHAN CINDIK HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA FİNALE DOĞRU

AYHAN CINDIK HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA FİNALE DOĞRU
editor( unyenethaber@hotmail.com )
03 Temmuz 2015 - 3:55

0107201502turn

Ünye Atatürk Parkı Halı Saha Spor Tesislerinde Ramazan ayının girmesi ile başlayan Ayhan Cındık Halı Saha Futbol Turnuvasında gurup maçları sona erdi ve iki grupta oynanan maçların ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

Yaklaşık 10 gündür devam eden müsabakaların ardından iki gurupta da gurup müsabakaları sona erdi. Gruplarında ilk ikiye kalan takımlardan Sağlıkspor, Çiloğlu Petrolspor, Tüzen İnşaat ve Acar Tuhafiye yarı finale yükselen takımlar oldu.

Çapraz eşleşme sonrası guruplarında birinci olan takımlar diğer grubun ikincileriyle yarı finalde karşı karşıya gelecekler. Yapılan eşleşmeye göre Sağlıkspor ile Çiloğlu Petrolspor yarı finalin ilk müsabakasında karşı karşıya gelecekler. İki takımın finale kalmak için kapışacağı karşılaşma 02 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 23:00’te oynanacak. Yarı finalin ikinci maçı ise Tüzen İnşaat ile Acar Tuhafiye arasında oynanacak. Finale kalacak ikinci takımı belirleyecek olan karşılaşma 03 Temmuz 2015 Cuma günü saat 22:00’de başlayacak.

Turnuvanın final karşılaşması ise 6 Temmuz 2015 Pazartesi akşam saat 23:00’te oynanacak. Final mücadelesinin hemen öncesinde saat 22.00’de ise 3.’lük – 4.’lük karşılaşması oynanacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P