eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR YOLUNU YAPTI AMA AKÜLÜ SANDALYESİ YOK

BÜYÜKŞEHİR YOLUNU YAPTI AMA AKÜLÜ SANDALYESİ YOK
05 Ekim 2020 - 21:16

Ünye Ataköy de yolları bozuk olması nedeniyle tekerlekli sandalyesiyle dolaşamayan ve evine rahat bir şekilde gidip gelemeyen engelli Hasan Erdoğan’a ait olan yol, Yol Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.  

Kendisi gibi bir kız ve bir erkek çocuğu engelli olan Hasan Erdoğan, yolumun yapılmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun.Yolum yapıldı mutluyum. Lakin akülü tekerlekli sandalye ihtiyacım var.Hayır severlerden yardım bekliyorum’ dedi

 Ataköy Muhtarı İsmet Keskin, Yol Ulaşım Daire Başkanı Hatipoğlu’na bildirerek sorunu ifade etti. Yol Ulaşım Daire Başkanı da yol sorununu çözdü.  

 Ataköy Muhtarı İsmet Keskin yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

“Engelli kardeşimizin evi 100 metre ileride biz telefonla Yol Ulaşım Daire Başkanımız Abdul Kadir Hatipoğlu’na yol sorunumuzu bildirdik. Başkanımıza yolu diğer yola bağlayarak engelli kardeşimizin yolu yapılmış oldu. Burada bir 20 metrelik daha yolumuz var. Bu yol ise engelli kardeşimizin abisinin evine giden yoldur. Bu yolu da eğer çakıl taşı ile yaparlarsa engelli kardeşimiz abisine kolaylıkla gidebilir. Engelli kardeşimizim yolu yapıldı ancak bu seferde akülü arabası yok. Bir hayırseverler tarafından araba temin edilirse engelli kardeşimiz daha da mutlu olacaktır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Gülere ve Yol Ulaşım Daire Başkanımız Abdul Kadir Hatipoğlu’na teşekkürlerimizi sunarız”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-