eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ramazan’da Türk  Tasavvuf Müziği Esintileri Devam Ediyor

Ramazan’da Türk  Tasavvuf Müziği Esintileri Devam Ediyor
03 Temmuz 2015 - 11:12

_BLD4521

Türk Tasavvuf Müziği Korosu Şefi Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Tasavvuf Musikisi Konseri ile Ünyeli Vatandaşların Gönlünü Fethetti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ve Ünye Belediyesi Ortaklaşa Düzenlenen konserde Ünye Belediyesi Ramazan etkinlikleri arasında yer alan Ahmet Hakkı Turabi Türk Tasavvuf Müziği Konseri’nde ilahilerle sahne aldı. Birbirinden güzel ilahilerle devam eden etkinliğe ilgi büyüktü.

yunus_emre-21-214x30043Gerçekleşen İlahi programına, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Meclis Üyeleri Ve Çok Sayıda Vatandaşlar katıldı.

Konserin sonunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Konuşmasında, hocamıza gerçekten minnettarız. Sadece kulaklarımıza değil eserleri ile gönlümüze hitap etti. Biz diyoruz ki bu geceye şükür edeceğiz, bir sene boyunca paylaşmaya devam edeceğiz. Hayırlı akşamlar bereketli ramazanlar.’’ Dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Konuşmasının Ardından Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye Ünye Anısına Hediye Taktim Etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-