eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ak Gençlerden Yardım Eli

Ak Gençlerden Yardım Eli
04 Temmuz 2015 - 10:34

DSCN9601

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Kadın Kollarının Ramazan şenlikleri kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanında kurulan stantların birtanesinde ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardım amaçlı bir organizasyon düzenlediklerini sizlerle paylaşmıştık.

 Şimdi sıra Ak Parti Gençlik Kollarında

Ak Parti camiası her zaman olduğu gibi yine ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Ramazan etkilikleri çerçevesinde gerçekleştirilen organizasyonda ve dayanışma sayesinde bir çok muhtaç insana yardım eli uzatmaya çalışılınıyor.  Ak Parti Genel Merkezden gelen haber doğrultusun da Ak Parti Gençlik Kolları, Suriye’den Türkiye’ye kaçarak ülkemize sığınan insanlara yardım amaçlı bir kampanya düzenledi. Tüm Türkiye’de eş zamanlı düzenlenen bu kampanya doğrultusunda Ak Parti Kadın Kollarının Yardım Eli standını 1 günlüğüne Gençlik Kolları devraldı.

Bu kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Ünye Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Arif Safa Sarı,  ”Ak Parti Ünye Gençlik Teşkilatı olarak Suriye’de zulme uğramış, vatanlarını terk edip ülkemize sığınmış olan kardeşlerimize her zaman yaptığımız gibi bu günde yardım elimizi uzatıyoruz.” dedi.

Ünye Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Arif Safa SARI;

Bildiğiniz gibi Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Ak Parti Kadın Kollarımız burada bir Yardım Eli Standı kurdu. Bu standın açılış amacı, buradan kazanılan para ile Ünye’de ve çevresinde yardıma muhtaç vatandaşlara bir nebze olsun yardım eli uzatmaktı.

Bizlerde Ak Parti Gençlik Kolları olarak Ak Parti Genel Merkezin tüm Türkiye’de eş zamanlı düzenlediği bu yardım kampanyası kapsamında Suriye’de zulme uğramış, vatanlarını terk edip ülkemize sığınmış olan kardeşlerimize her zaman yaptığımız gibi bu günde yardım elimizi uzatıyoruz. Bu bağlamda bizlere destek olan ve yardımlarını esirgemeyen Ünyeli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ak Parti Gençlik Kolları teşkilatı olarak bu ve bunun gibi kampanyalara öncülük etmeye devam edeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulunurken, amaçlarının bir mazlumun yüzünü güldürebilmek olduğunu söyledi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-