eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Topum Sağlığı Merkezi Veda Yemeği’nde

Ünye Topum Sağlığı Merkezi Veda Yemeği’nde
04 Temmuz 2015 - 13:01

VİDEO HABER

AdsızFF

Ünye’de sağlık çalışanları, veda yemeğinde bir araya geldi.

03.07.2015 tarihinde, Ünye Toplum Sağlımı Merkezi Müdürü Dr. Ali Arif ÖZSÖZ’ün Orduya tayini çıkması sebebi ile Ünye Turizm Otelcilik Uygulama Otelinde veda yemeği düzenlendi.

Ordu Halk Sağlığı Müdürü Çetin GÜNDOĞDU, eski Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Ali Arif ÖZSÖZ, Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Saliha YEŞİLDUMAN ve Sağlık Merkezlerinde görev yapan personellerin katılımı ile gerçekleşen bu yemekte, Ünye’de aldığı görev doğrultusunda özverili çalışmalarından dolayı Dr. Ali Arif ÖZSÖZ’e, yakın zamanda Toplum Sağlığı Merkezinden emekli olan Rüstem ŞAHİN ve Hasibe GÜNEŞ’e bu kutsal görevi layıkı ile yerine getirdikleri için plaketleri  ve hediyeleri verildi.

Ordu Halk Sağlığı Müdürü Çetin Gündoğdu tarafından plaketi ve hediyesi takdim edilen Dr. Ali Arif Özsöz, kısa bir veda konuşması yaparak duygularını dile getirdi.

Dr. Ali Arif ÖZSÖZ;

”Ünye’ye ilk geldiğim zamanlarda gerek Toplum Sağlığı Merkezi gerekse Aile Sağlığı Merkezi olsun çok güzel bir çalışma ortamı buldum. Bu sebepten dolayı da özverili ve titiz çalışmalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi işletiyorum. Beraber olduğumuz sürece hiç kimseye karşı kırıcı olmamaya ve kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Eğer ki bilmeden ya da istemeyerek böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysam hepinizden çok özür diliyorum lütfen beni affedin. Ayrıca böyle bir organizasyon düzenlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek fazla uzağa gitmediğini ve zaman zaman görüşeceklerini ifade etti.

Sonrasın da Toplum Sağlığı Merkezinden emekli olan Rüstem ŞAHİN ve Hasibe GÜNEŞ’e  plaketleri ve hediyeleri verildi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-