eskort samsun

ÜNYENETHABER

FARKETMEYEN VAR MI?

FARKETMEYEN VAR MI?
06 Temmuz 2015 - 4:18

Ünyeli olarak pis kokuları çekmeye devam ediyoruz.

bbb

Ünye İskelesinin yan tarafında bulunan kanaldan akan lağım suyu ,şehrin muhtelif yerlerinde ve meydanda mevcut yunus_emre-21-214x300olan pis koku maalesef  insanlarımızı rahatsız ediyor.

Çakır Medya\Ünye Net Haber ailesi olarak Ünyeli vatandaşlardan aldığımız şikayet doğrultusunda mekanı yerinde inceleyerek çevrede bulunan insanların görüşlerini aldık. Vatandaşlar buranın Ünye sahiline çirkin bir görüntü kattığını ve aynı zamanda çevrede bulunan insanların kötü kokudan ciddi anlamda rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler.

img288Acaba bu pis kokuyu sadece vatandaş mı  duyuyor ve görüyor ?

Konu hakkında mikrofonlarımıza konuşan  Ünye Birlik Kontrol Denetleme Amiri Fazlı Karaman; burası için gerçekleştirilecek bir projenin olduğunu fakat bu noktada çalışmaların biraz daha hızlanmasını istediklerini söyledi.

Ünye Birlik Kontrol Denetleme Amiri Fazlı KARAMAN;

”Ünye Belediyemiz tarafından yakın zaman içerisinde burada bir çalışması oldu. Belediye Başkanımızın yanı sıra OSKİ ekipleri de geldi. Fakat buraya ne tür bir çalışma yapılıyor hiç bir fikrim yok. Benim çalışma yerim burası olmasından dolayı günün neredeyse 17 saatini burada geçiriyorum ve bu lağım suyunun etrafa yaymış olduğu  kokudan ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum.”

Akabinde buraya gelen turistin çok fazla olduğunu,  buradaki çirkin görüntü ve kötü kokudan onlarında rahatsızlık duyarak Ünye gibi güzide bir şehrin sahilini böyle kötü bilinmemesinin gerektiğini dile getiren Fazlı Karaman, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’dan lağım suyunun denize akması noktasında gerçekleşecek olan projenin hızlandırılmasını istedi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-