eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BU GENÇLERDE İŞ VAR

BU GENÇLERDE İŞ VAR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
05 Temmuz 2015 - 16:41

Ordu’dan Namağlup Döndüler

Adsız

Spor Gündeminde Ünye Belediyespor ve Ünyesspor’un birleşmesi yer alırken,altyapı takımları destan yazmaya devam ediyor.Gurubunu lider tamamlayıp Ordu’da ki finallere katılmayı hak kazanan Ünye Belediyespor U-11 takımı Ordu’dan namağlup döndü.Gurubunda oynadığı son iki maçı kaybetmeyen ve Finaldeki takımlara kök söktüren  U-11 oyuncular,biraz tecrübesizlik ve deplasman dezavantajlarının etkisi ile finali  averajla kaçırdı.

Ordu Durugöl Spor Tesislerinde oynanan finallerde Ünye Belediyespor U-11 takımı  Emir Batuğ, Samet, Bedirhan Yıldız, Bedirhan Yılmaz, Utku, Muhammet, Alperen ve Mustafa Tuğra ile mücadele etti.Takımım başında  Ünye Belediyespor antrenörleri Arif Bacacı ve Cihan Özal bulundu.

İlk maçını  güçlü rakibi GüzelOrdu ile Ünye Belediyespor  yapan minikleri,3-0 geri düştükleri maçta ,2.yarı 3 golle eşitliği sağlamışlar, son dakikada Muhammet’in ceza sahasında düşürmesine penaltı çalınmamış ve rakibini elinden kaçırmıştı.

Gurubun 2.maçında Orduspor karşısına mutlak galibiyetle çıkan Ünye Belediyespor U-11 minikleri, baştan sona üstün oynadıkları mücadelede  direkleri ve hakemi geçemedi.Tek kale oynanan maçta rakibin cılız ataklarına karşılık ,daha çok koşan,organize olan ve direklere takılan bir takım  vardı sahada.Sahada var güçleri ile mücadele eden ve taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Ünye Belediyespor U-11 minikleri tek gol averajla finalde oynama hakkını kaybetti.

Maç sonrası oldukça üzgün görünen oyuncular, iyi oyunun karşılığını  taraftar alkışıyla alarak moral buldular ve hep birlikte seneye kupayı alma sözünü takım olarak verdiler.

Ünye Belediyespor antrenörleri Arif Bacacı ve Cihan Özal turnuva hakkında konuşurken ,biz bu sene ki hedefe ulaştık. U-11 liginde oynamamıza rağmen ,oynayan oyuncularımızın yaşları daha küçük,yani bu takım aynı kadro  ile seneye,takviye edilmiş ve tecrübe kazanmış olarak daha iyi sonuçlar alacak duruma gelecek dediler.Amacımız Türk futboluna ve üst takımıza oyuncu yetiştirmek.Bu kadar güçlü guruptan şanssız ve namağlup çıkan oyuncularımızı kutluyor.Bu gençleri gördükçe Ünye ve Türk futbolu adına seviniyoruz dediler.

yunus_emre-21-214x30043

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P