eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

GENÇLER CAMİYE KOŞUYOR

GENÇLER CAMİYE KOŞUYOR
08 Temmuz 2015 - 4:35

11056578_10205852554266409_1378297090092230138_n

yunus_emre-21-214x300Gençlerimizi camilere getirmek, onları bu manevi hazdan mahrum etmemek ve cami kültürünü ileri nesillere devam ettirebilmek adına Ramazan ayı boyunca 5 vakit namaza gelen gençler için etkinlik düzenlendi.

Din görevlisi ve İlim ve Fikir Gönüllüleri Başkanı Orhan Güler,Gençlerimiz değerlerimizdir proje çerçevesinde Ünye
Kaledere mahallesi kız ve erkek gençleri ile düzenlemiş olduğumuz Ünye Merkez Büyük Camisi’ndeki etkinlik çerçevesinde ramazan ayı boyunca 5 (beş) vakit namaza gelen gençlerimizi ücretsiz Çanakkale ve İstanbul gezilerine götüreceğiz. Bu projeyi 70 gencimiz katılmaktadır.

Proje kapsamında 70 gencimizin katılımıyla haftanın üç günü pazartesi, çarşamba ve cuma akşamları iftar programı düzenliyoruz. Gerçekleştirilecek gezi programları ile tarihi, kültürel değerlerimizi tanıtmaya ve aynı zamanda gençlerimizin camiyi tanımaları, cemaat kaynaşmasını idrak etmeleri ve dini ahlaki gelişmelere katkıda bulunarak ülkemiz adına vatanına, milletine, dinine, örf ve adetlerine bağlı img288gençler yetiştirmek amacıyla icra edilecek proje için Ünye halkının projeye katılan gençlerimize Çanakkale ve İstanbul gezilerine götürebilecek masrafları ve verdiğimiz iftar programlarına katkıda bulunmalarını talep ediyoruz. Gezi programı ramazan bayramının 3. günü başlayıp 4 gün devam edecektir. Bu gezileri Ramazan Bayramı’nın 3. günü saat 08:00 da Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edilecektir. Pazartesi günü Çanakkale ve Gelibolu gezildikten sonra akşam İstanbul’a hareket edilip geceyi İstanbul’da geçirdikten sonra salı günü İstanbul gezilecek yine o akşam İstanbul’da konakladıktan sonra çarşamba günü akşamı İstanbul’dan Ünye’ye hareket edilip perşembe sabahı Ünye’de olunacaktır.

Gerekli maddi yardımlarda bulunmanız gelecek yıllarda bu projemizin devam etmesi için bizlere büyük cesaret verecektir dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-