eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Plaj Turnuvasında Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Plaj Turnuvasında Çeyrek Finalistler Belli Oldu
editor( unyenethaber@hotmail.com )
07 Temmuz 2015 - 11:58

11692547_10205852488224758_4730086503910110115_n

Ünye Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Plaj Futbolu Turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu ve eşleşmeler yapıldı.

Final havasında geçen grup maçları 05.07.2015 tarihinde oynanan Berke Çiçek Tasarım – Tepe Gençlik ve Saraycık Spor – İkizce Kaygılar Madencilik maçlarıyla son buldu.

img288İkizce Kaygılar Madencilik ve Saraycık Spor başta olmak üzere Berke Çiçek Tasarım’da gruptan çıkmayı garantilediği için rakibi Tepe Gençlik karşısında rahat bir futbol oynayarak 5-4 galip geldi ve çeyrek final biletini alan son takım oldu.

Her iki grubunda ilk 4 takımı çeyrek finale kalırken, Metro Game Center, Berke Çiçek Tasarım, Çakıroğlu Güneş Enerjileri(Ünye Net Haber), Saraycık Spor, İkizce Kaygılar, Ahsen İnşaat ve Tepe Gençlik takımlarının bulunduğu A gurubundan çeyrek final biletini alan 4 takım Metro Game Center, Berke Çiçek Tasarım, Çakıroğlu Güneş Enerjileri(Ünye Net Haber), Saraycık Spor olurken,  Yılmaz Berkim Otomotiv, Oral İddia Bayi, Kaygılar Hazır Beton, As Kuaför, Sinyor Spor Giyim ve Yeşil Hat Dolmuş takımlarının oluşturduğu B gurubundan ise çeyrek final biletini alan ilk dört takım Yılmaz Berkim Otomotiv, Oral İddia Bayi, Kaygılar Hazır Beton ve As Kuaför oldu.

Guruptan çıkan takımların belli olması sonucu her iki gurubun takımları kendi aralarında çapraz eşleşme gerçekleştirdi ve kimler kimlerle karşılaştı belli oldu.

Eşleşmeler şu şekilde;

Metro Game Center – Yılmaz Berkim Otomotiv

Kaygılar Hazır Beton – Saraycık Spor

Berke Çiçek Tasarım – As Kuaför

Oral İddia Bayi – Çakıroğlu Güneş Enerjileri(Ünye Net Haber)

Çeyrek finalin ilk müsabakası 07.07.2015 tarihinde Metro Game Center – Yılmaz Berkim Otomotiv karşılaşması ile başlayacak.DSCN9615

yunus_emre-21-214x300

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P