eskort samsun

ÜNYENETHABER

YAŞIYORSAK UMUT VARDIR

YAŞIYORSAK UMUT VARDIR
10 Temmuz 2015 - 4:14

HALEN KİRLENMEYEN İNSANLAR VARDIR…

Adsız

Geçen haftaki son sayımızda manşetten Sayın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz’a yönelttiğimiz bir kaç soru vardı. Biz gazetecilik görevi gereği halkın nabzını tuttuk ve onarın merak ettiği konuları sormaya çalıştık.Sorduğumuz soruları tespit ederken  aslında çok fazla zorlanmadık.Sadece bu sorular ve yapılan dedikodular,  her gün konuşulan mevzular ,biz sokağa biraz  kulak verdik o kadar.

Gecen hafta ne sorular yönelttiğimizi herkes biliyordur O yüzden burada tekrar belirtmek istemiyoruz.

Şimdi de biz kendimize bazı sorular sorduk,

Halk ne istiyor ?

Halk bir kere iyi yönetilmek,huzur,mutluluk ,saygınlık ve oyunun hakkı olan hizmetleri istiyor.Lideri tanımak ve ona inanmak istiyor.

Peki halk liderini yeterince tanıyor mu veya doğru tanıtıldı mı ?

Hayır,kimse bu güne kadar çıkarak hakkında çıkan söylemlere ve ithaf edilen suçlamalara karşı bir açıklama yapmadı.Üstüne birde sert uygulamalar yapılınca ,halkla mesafe iyice açıldı ve iletişim koptu.

Biz ne yapmaya çalıştık?

Biz gazetecilik yaptık sokağı ve sokaktakini aldık  yukarıya taşıdık.Kötümü ettik hayır,konuşulanları aktardık ve yazdık.Siyasetçiler veya yetkililer bu soruları dikkate alırken çözüm noktasına baksalar ,onlara altın tepside fırsatlar sunduğumuzu  görecekler.

Ama neden bakmazlar,  art niyet ararlar ?

Siyasetçi bir kere bakış açısını değiştirmeli,halka inmeli ve halkı birebir dinlemeli.Şakşakçılarla bu işte sağlıklı bir sonuç alamaz ve sokakta konuşulandan bir haber olur zararını kendilerin göreceği de aşikardır.

Siyasetçi bu sorulara nasıl bakıyor?

Sorulara ve eleştirilere bakarken yanlı ve muhalif  gözü ile bakılması veya baktırılması yanlış.Eleştiri ,işi img288 yunus_emre-21-214x30044sorgulamak ve takibini yapmak ,yöneticiyi başarıya götürür,çünkü halkın memnuniyeti hizmetin göstergesidir .

Ve sonuç olarak

Naçizane tavsiyem ara sıra koltuktan inin,yanınızdakileri bir kenara bırakın ,Padişahların yaptığı gibi tebdili kıyafetle de olmasa halkın içine karışın.Bu halk sizi bu makamlara laik gördüyse ,inanın zararı olmaz size,siz sevdiğinizi gösterin ,onlar bağrına başar sizi.

 Not: Dünya değişiyor,her şey değişiyor,siz bile değişiyorsunuz,ama Ordu bize alışsın biz değişmeyeceğiz…

      bu memleket,bu insanlık ve ümmet için hep farkındalık yaratacağız ve hakkın yanında olacağız…

saygılar

CİHAN ÇAKIR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-