eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞLIKSIZ HABER

BAŞLIKSIZ HABER
09 Temmuz 2015 - 12:55

 

Adsız

Ünye’de dün su kesintisi yaşandı. Ünye’nin tamamına su verilemezken ,OSKİ tarafından konu ile alakalı her hangi bir açıklama yapılmadı.

Aldığımız duyumlara göre ,İçme suyunun hat yenilenmesi nedeniyle  kesintiye uğradığı  yönde.Ünye’li vatandaşlara bu  konu hakkında görüşlerini sorduk.

7 den 70 her ortak ağız birliği etmişcesine ,Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Ünye’ye zulüm yapıldığı görüşü img288hakim.İnsanlar şikayetlerini anlatırken kendilerini kaybediyorlardı.Bizde ortamı fazla germemek ve ahlaki duruşumuz nedeni ile  sokak röportajlarını  yayınlamıyoruz.

İçme Suyunun Ramazanda Bakıma Alınması İnsanları Çok Üzdü 

Camilere giden cemaatte azalma olduğunu,millet teyemmüm abdesti  aldıklarını söylediler.Su kesintisinden  en çok şikayetçi olan ev hanımları oldu.

Sadece buradan yetkililere sesleniyoruz.

Telefonlarımız gece 02,30 kadar kilitlendi,sokakta bizleri durdurup şikayet bildiren vatanlardan, dostlarımızla sohbet edemedik,aç kameraya konuşacağım sesimi duysunlar diyen vatandaşları videoya almaktan yorulduk .Ama siz bu kadar gelişen tatsız olaylara rağmen halen bu milleti sınamaktan yorulmadınız.Küçük bir açıklama belkide çok şey anlatmaya yeterliydi…

VE BİZ BU OLANLARA PROTESTO OLSUN DİYE ,KENDİMİZE SANSÜR UYGULUYOR VE HABERE BAŞLIK ATMIYORUZ

 

 

 

….

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-