eskort samsun

ÜNYENETHABER

Siyaset Gönül İşidir, Emek Gerektirir

Siyaset Gönül İşidir, Emek Gerektirir
09 Temmuz 2015 - 15:21

Başkan Çamyar, Ak Parti İlçe Teşkilatı İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

_BLD6994

Ünye Belediyesi Atatürk Parkında Düzenlenen İftar Programında Ak Parti İlçe Başkanı, Parti Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kollarının Katılımı İle Gerçekleştirildi.

img288
Bu Akşam Kendi Ailemle, Uzun Yıllar Beraber Yürüdüğüm Dostlarımla Bir Arada İftar Açmaktan Son Derece Mutluyum. Diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’’ 2 Dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı Yaptım. Siyaseti Allah Rızası İçin Yapıyoruz. Siyaset Bizleri, Halkın Huzuruna Çıkartan Bir Asansördür. Hangi Fedakârlıkları Yaptığınızı Çok İyi Biliyorum…

Daha Önemlisi Siyaset Samimiyet Gerektirir. Hem Kendinize, Hem Birlikte Çalıştığınız Kişilere, Hem’de Halka Karşı Samimiyet. Başkalarının Zor Durumda Kalmasından Mutlu Olanlar Var. Sevinci Başkalarının Üzüntüsüne Endeksli İnsanlar Var. Birbirinizi Çekiştirirseniz Ne Kendinize Ne Ekibinize Nede Halka Karşı Saygınlığınız Kalır… Birbirimizi Dürüstçe Sevmek Bu İşin Olmazsa Olmazıdır.

Ümmeti Olmak İçin Ömrümüzü Yoluna Adadığımız, Gecelerce Dua Ettiğimiz Resulullah (S.A.V.)’İn Bize Çok Güzel Bir Öğüdü Var…” Birbirinizi Sevmedikçe Gerçek Anlamda İman Etmiş Olmazsınız… İman Etmedikçe De Cennete Giremezsiniz. Huccurat Suresi 10. Ayetinde ‘’Mü’minler Ancak Kardeştir’’ Mesajı Rabbimizin Bizlere Açık Bir Emridir. İsra Süresi 53. Ayetinde İse ‘’ Kullarıma Sözün En Güzel Olanını Söylemelerini Söyle. Çünkü Şeytan Aralarını Açıp Bozmaktadır. Şüphesiz Şeytan İnsanların Açıkça Bir Düşmanıdır’’ Buyrulmaktadır. Pekii Bu Dünyaya Geliş Misyonumuz, Yegâne Amacımız “Cenneti Kazanmak” Değil Mi? O Halde 1. Kural Birbirimizi Sevmek, İncitmemek, Kırmamak. Bu Yolun Sahibi Hak’tır.

Bizlere, Bu Millete Hizmet Yolunda Birlikte Yürümeyi Nasip Eden O’duryunus_emre-21-214x30044

Siyaset Uzun Soluklu Bir Yoldur. Bu Gün Parti Üyesi Olan Birkaç Yıl Sonra Farklı Bir Konumda Olabilir. Siyasetin Genlerinde Değişkenlik Vardır. Bu Nedenle Birik Beraberlik İçerisinde Yol Almak, Omuz Omuza Yürümek Gerekiyor… Çünkü Biz Bu Yola Hak’ka Hizmet Anlayışıyla Çıktık. Hepimiz Güzel Amaçları Olan Bir İdealin, Bir Düşüncenin, Birer Fertleriyiz. Yani Başta Da Söylediğim Gibi Biz Bir Aileyiz Ve Güçlü Olmamız Gerekiyor…

 Fitnenin Aramıza Girmesine Asla Müsaade Etmeyelim.

Bu Teşkilatta Kim İkilem Çıkarırsa İhanet İçerisindedir. Dünyadaki Tüm Masumların Hakk’ını Gasp Etmektedir. Hep Birlikte Önce Kadir Gecemizi Eda Etmeyi, Sonrada Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Bayrama Kavuşmayı Allah’tan Diliyorum. Rabbimiz Den İbadetlerimizi Kabul Etmesi Dileklerimle Hayırlı İftarlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-