eskort samsun

ÜNYENETHABER

DR. ALİ COŞKUN, AŞI DOLANDIRICILARINA KARŞI VATANDAŞI UYARDI

DR. ALİ COŞKUN, AŞI DOLANDIRICILARINA KARŞI VATANDAŞI UYARDI
07 Aralık 2020 - 13:17

Dünya, Kovid-19 salgınına karşı bulunan aşılarla umutlanırken, dolandırıcılara da gün doğdu.

Ordu Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Coşkun, dolandırıcıların aşı randevu takvimi oluşturduklarını belirterek vatandaşların tüm kişisel bilgilerini talep ettiklerini belirterek bu dolandırıcılığa karşı tedbirli olmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Ordu Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Coşkun açıklamasında;

“Toplumun bağışıklanmasında önemli bir rolü olan aşılarımız inşallah aralık ayının ortasından itibaren öncelik durumuna göre uygulanmaya başlayacaktır. Aşı toplumun bağışıklanmasında çok önemli bir role sahiptir ve hepimizin ihtiyacı olan bir bağışıklanma metodudur.

Fakat bunun gelmesi ile beraber Ordu Tabip Odamıza gelen bazı şikayetler var. Bazı dolandırıcıların vatandaşları arayarak ya da mesaj ile aşı randevusu oluşturma gibi bazı dolandırıcılık yöntemlerine girdikleri kulağımıza geldi ve gösterildi. Bunlara vatandaşlarımızın kesinlikle itibar etmemesi gerekiyor. Zaten bu aşı kampanyası başladığında mutlaka sağlık bakanlığımız tarafından televizyonlarda gerekli uyarıların ve duyuruların yapılacaktır. Ayrıca bilgilerinizi hiç kimseye vermenize gerek yok çünkü bütün vatandaşların bilgileri aile hekimlerinde mevcut. Dolayısıyla kimsenin sizden bilgi istemesine gerek yok. Bunu unutmayalım, dolandırıcılara karşı tedbirli olmanızda büyük fayda var.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-