eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ”

GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ”
18 Aralık 2020 - 0:10

Fatsa Giyim Eşyaları Esnaf Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde her zaman esnafımızın yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda pandemi sürecinde zor duruma düşen esnafımıza maddi yardımda bulunacağı açıklanmıştı” diyerek açıklamalarda bulundu.


Başkana Paşalıoğlu’nun açıklamasının devamı şu şekilde; “Bu sürecin nasıl olacağı kimlerin yararlanabileceği konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması ile ön bir bilgi edindik, henüz detaylı olarak genelge yayınlanmadı ve yayınlandığında üye esnaflarımıza bilgi vereceğiz.
Pandemi sürecinin en yoğun hissedildiği ve umutların azaldığı bir dönemde bu açıklamanın gelmesi ile bir nebze de olsa rahatlayacak esnafımız için bu güzel haberi duymak umutlandırdı bizleri. Devletimiz her fırsatta esnafımızın ve vatandaşlarımızın yardımına koşmakta, bir nebze de olsa bu zor süreçte desteğini vermektedir. Biz vatandaşlar olarak da yerli esnafımızın önemini bir kez daha göz önünde bulundurarak yerli esnafımızdan ve dar gelirli esnafımızdan her zaman yanında olduğumuz gibi birlik olup bu zor süreci her zamanki örnek birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekmektedir.

Yerli esnafımızın bir mahallenin hem bekçisi, hem muhtarı, hem adres sorucusu, iyi ve kötü gününde mahallenin yanında olan, sokakta selamlaştığımız yeri geldiğinde dertleştiğimiz, malımızı emanet ettiğimiz içimizden birisi olduğunu unutmadan ve bu zorlu süreci hep birlikte dayanışma içinde atlatacağımızı unutmamalıyız.
Bu süreç uzun süre sürmüş olsa da çok kayıplara mâl olmadan atlatabilmek ümidi ile gün birlik günü, birlikten kuvvet doğar sözünü unutmadan hareket etmeliyiz. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak saygı değer üyelerimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak üst kuruluşlardan yaptığımız talepler doğrultusunda hareket ettiğimiz gibi Fatsa halkından da önemli bir talep sadece esnaf manasında olup onların suyun yüzünde durması hiçbir zaman batıp kaybolmaması ümidi ile alışverişimizi yaparken bunları bir kere daha düşünmeye davet ediyorum. İnşallah bu zorlukları hep beraber aşacağız. Vatandaş ve esnafımızın hassasiyetlerinden hiçbir zaman kaygımız ve endişemiz yoktur. Bizler Türk toplumu olarak tüm dünyada örnek olan birlik ve beraberliğimizi ispat etmişizdir. Bizler; Komşusu aç iken tok yatanlardan değiliz. Böyle bir inançtan geliyoruz. Bu inancımızı tam kararlıkla uygulamak toplum olarak yine bizim elimizde. Taşın altına hep birlikte elimizi sokup hassasiyetlere imtina göstermemiz gerekir. “Allah esnafımıza bol kazançlar ticari hayatında da hiçbir zaman mahcubiyet göstermesin.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-