eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’yi Unutulmaz Bir Gece Bekliyor

Ünye’yi Unutulmaz Bir Gece Bekliyor
10 Temmuz 2015 - 15:23

_BLD7393

img288 yunus_emre-21-214x30044Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar  Ünye Belediyesince Düzenlenen Ramazan Organizasyonları Kapsamında Gerçekleştirilecek Olan Ve Bin Ay İçin Bir Gece Uyuma Sloganıyla Planlanan Kadir Gecesi Özel Programının Yapılacağı Ünye Şehir Stadyumda İncelemelerde Bulundu.

İncelemelerden Sonra Açıklamada Bulunan Başkan Çamyar; ‘’Bu Saha Çok Değişik Aktivitelere Ev Sahipliği Yaptı. Bizim Planladığımız Aktivite Bu Zamana Kadar Yapılmamış Bir Organizasyon İçin Buradayız. Bin Geceden Daha Hayırlı Olan Gece İçin Buradayız. Ve Tüm Hemşerilerimizi Ramazanın 27. Gecesi Olarak Bize Değişik Hadislerde İp Uçları Verilen Gecenin Organizasyonu İçin Ünye Şehir Stadyumundayız. Burada Led Ekranlarımız Kurulacak. Mısırdan Ve Afganistan’dan Dünya Birincisi Hocalarımız Gelecek. Kadir Gecesi Akşamı Mevlana’yı Da Anmak Adına Sanatsan Gösterisi Olacak. Kum Sanatı, Kuranı Kerim Tilaveti Olacak. O Gece İlahiyatçı Yazarımız Sayın Karataş Hocamızı Gene Burada Ünyeli Hemşerilerimizle Buluşturmuş Olacağız. Teravih Namazı İle Beraber Programımız Başlamış Olacak. Sabah Namazına Kadar Devam Edecek. İçerisinde Toplamda 3 Saatlik Yani Sahuru Da Burada Yaparak Hemşerilerimizi Buradan Uğurlamış Olacağız. Namazımızı Çim Sahada Teravih Ve Sabah Namazımızı Kılacağız. Gelen Vatandaşlarımıza Da İkramlarımız Olacak. Sahur Yemeği İle Beraber Burada Gecemizi Noktalamış Olacağız. Bizler Binleri O Gece Stadyuma Bekliyoruz.

Özellikle Hanım Kardeşlerimizi Bekliyoruz

Hanım Kardeşlerimizi De Ayrıca Bekliyoruz. Burada Onlar İçin De Yer Ayrılmış Olacak Güzel Bir Gece, Ramazanın Ruhuna Uygun Bir Gece Olacak. Cenabı Mevla’dan Umarız O Gece Yağmur Yağmaz. Yağmur Yağar İse Alternatifimiz Karşımızda Bulunan Kapalı Spor Salonumuzda Devam Edecek. Bir Gece Bin Aydan Daha Hayırlı Olan Bir Geceyi Sabaha Kadar Beraber Eda Edelim’’ Şeklinde Konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-