eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Belediyespor U-12’de de Şampiyon

Ünye Belediyespor U-12’de de Şampiyon
editor( unyenethaber@hotmail.com )
13 Temmuz 2015 - 11:03

Adsız

10.07.2015 tarihinde Ünye Cevizdere Spor Tesislerinde oynanan şampiyonluk maçında Ünye Belediyespor Ünye futbol Kulübünü 4 – 2’lik net bir skorla geçerek Ünye’de şampiyon oldu ve ay sonunda Ordu’da yapılacak olan Ordu Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Ünye Belediyespor kalede Emir Batu, Bedirhan Yıldız, Utku, Sezer, Bedirhan Kurt, Tolga, İsmet ve Bedirhan Sarı ile çıktığı müsabakada Ünye Futbol Kulübü karşısında Bedirhan Kurt, İsmet, Bedirhan Sarı ve Sezer’in ayağından bulduğu gollerle 4 – 2 galip geldi.

Maçın başlamasının ardından Ünye Futbol Kulübü, Ünye Belediyespor karşısında 1 – 0 öne geçti. Ardından toparlanan Ünye Belediyespor üstün futbolu ile bulduğu 4 golle rakibi karşısında 4 – 1 gibi bir skorla üstünlük sağladı. Açılan farkın vermiş olduğu rahatlık sonrasında daha açık bir oyun sergileyen Ünye Belediyespor karşısında sıkça pozisyon bulan ve Ünye Futbol Okulunun girdiği her  pozisyonda Emir Batu kalesinde devleşerek gole izin vermedi. Maçın sonlarına doğru yaklaşılırken Ünye Futbol Okulu bir gol daha buldu maç Ünye Belediyesporun 4 – 2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ünye Belediyespor Altyapı Antrenörleri Arif Bacacı ve Cihan Koyun, Hedeflerine ulaştıklarını belirterek, ”Baktığınız zaman bizler diğer takımlara nazaran sıfırdan bir altyapı oluşturduk ve ilk defa çocuklarımızı hocalarla antrenmanlarla tanıştırdık. Her biri birbirinden yetenekli çocuklarımız önce U-11 kategorisinde şimdi ise U-12 kategorisinde bizlerin yüzünü kara çıkarmadı ve Ünye’de şampiyon oldu.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P