eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kadir Gecesinde Ünye Sabaha Kadar Uyumadı

Kadir Gecesinde Ünye Sabaha Kadar Uyumadı
14 Temmuz 2015 - 1:55

7 bin kişi terafi namazı kılındı

 

Ünye belediyesinin tertiplediği ‘’bin ay için bir gece uyuma programı’’  gerçekleşti.Ünye şehir stadyumunda gerçekleştirilen organizasyonda bir ilk te yaşandı.

Kur’an tilaveti, dini sohbet, kum ve semazen gösterileriyle geceyi dolu dolu geçirdi. Programa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Çevre İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, sivil toplum kuruluşları ve 7000 vatandaşlar katıldı. Teravih namazı sonrası açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, programa katılanlara teşekkür etti.

Programa katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi.Ünye Belediyesi tarafından geceye gelen vatandaşlara 5000 seccade dağıtıldı.Katılımın yoğun olması nedeni ile ek olarak 2000 kişilik namazlık yere serildi.

Ünye sehir Stadyumu’nu dolduran binlerce vatandaş Belediye Başkanı Ahmet Çamyar kıldırdığı yatsı namazının ardından ,Sultan Ahmet Camii İmamı Hasan Kara’nın teravih namazı kıldırdı. Dünya 1.’si Hafız Hasan Nasri, Abdul Kadir Haidari ve Türkiye 1.’si hafız Cihan Kodal ile Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra kum saati ve semazen gösterileri ile İlahiyatçı Yazar Dr. Vehbi Karakaş dini sohbet yaptı.

Mübarek Ramazan ayının 27.gecesinde ,Kadir gecesinin manevi huzurunu ve mutluluğunu hep beraber yaşandı.Ünye Müftüsü Vedat Başsan’ın duası ile program sonlandı.

 

      

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-