eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÜLYALI DÜNYANIN PARMAKLA GÖSTERECEĞİ BİR İLÇE OLACAK

GÜLYALI DÜNYANIN PARMAKLA GÖSTERECEĞİ BİR İLÇE OLACAK
14 Temmuz 2015 - 10:55

 manset

Katıldığı iftar programında Gülyalılara seslenen Başkan Enver Yılmaz, Prestij Projesi olarak gösterilen “Çikolata Park” projesi ile ilgili müjde vererek; “Yaklaşık 10 milyon lira maliyetli bu dev projenin ihalesini yapmış, müteahhidinin yer teslimini almış olmasının müjdesi ile karşınızdayım. 250 gün içerisinde proje tamamlanmış olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçede düzenlediği iftar programlarının dün akşam ki adresi Gülyalı ilçesi idi. Başkan Enver Yılmaz iftar programında yaptığı konuşmada havalimanından Çikolata Park projesine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Başkan Enver Yılmaz konuşmasında şunları söyledi; Gülyalı’nın bugün birçok Mahallesini gezerek yürütülen çalışmaları ve bu Mahallelerde yapılması gerekenleri yerinde görme fırsatı yakaladım.

yunus_emre-21-214x30044
CUMHURBAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM…

Dünyanın en önemli prestij projelerinden biri olan Ordu Giresun havalimanı bütün spekülatif konuşmalara rağmen hizmete girmiş ve bugün itibarıyla 50 binin üzerinde yolcu taşıyarak büyük bir hizmeti yerine getirmeye devam etmektedir. Hergün 6-7 uçağın indiği bu havalimanı inşallah önümüzdeki aylarda yurt dışı uçuşlarına da başlayacaktır. 5 yıl önce yapılır mı yapılmaz mı diye tartışılan ve bir siyasi yatırımdır denilen bu havalimanı hizmete girmiş oldu. Havalimanının Ordululara ve Giresunlulara kavuşmasında en büyük katkısı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. O’na minnet borçluyuz.

ÇİKOLATA PARK PROJESİNİN İHALESİ VE YER TESLİMİ YAPILDI…

Geçtiğimiz yıl bu meydandan Gülyalılara bir proje konusunda söz vermiştik. Bu proje adı gibi tatlı Çikolata Park projesi idi. Tam 65 dönümlük alanda büyükşehir belediyesinin kendi imkanları ile projelendirdiği; içerisinde 500 kişilik toplantı salonunun, düğün salonlarının, parkların, kafeteryaların, çocuk oyun alanlarının da bulunduğu ve çikolatanın üretiminden satılacağı alana kadar üretim ve satış merkezlerinin de olduğu yaklaşık 10 milyon lira maliyetli bu dev projenin ihalesini yapmış, müteahhidinin yer teslimini almış olmasının müjdesi ile karşınızdayım. İnşallah 250 gün teslim süresi sonrasında Gülyalımız, dünyanın denize yapılmış 3. büyük havalimanından sonra çikolata park gibi dev projenin de ev sahipliğini yapacaktır. Bu proje büyükşehir belediyesinin Gülyalı’ya hediyesidir, hayırlı ve uğurlu olsun.

img288



300 BİN LİRALIK BÜTÇEDEN, 25 MİLYON LİRALIK YATIRIMA…

Gülyalı bu devasa projelerle birlikte Ordunun, Türkiyenin, dünyanın parmakla göstereceği bir ilçemiz olacaktır. Gülyalı Ordu büyükşehir olamadan önce bütçeden 300 bin lira alıyormuş. Biz ise büyükşehir olarak Gülyalıya 10 milyon liralık Çikolata Park projesi ile birlikte grup yollarının asfalt olması için de 15 milyon liralık kaynak ayırdık. Bu iftar sofraları ile birlikte kardeşliğimiz pekiştirmek ve birarada oruç açmanın hazzını yaşamak istiyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-