eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kızılay ve Daskut’tan Polis ve Jandarma’ya sıcak ziyaret

Kızılay ve Daskut’tan Polis ve Jandarma’ya sıcak ziyaret
24 Ocak 2021 - 15:14

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları ile DASKUT Ünye Temsilciliği 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında toplumun huzur ve güvenliği için görevleri başında olan Emniyet ve Jandarma mensuplarını ziyaret ederek çay ve kurabiye ikram ettiler.

Sokağa çıkma kısıtlamasında Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları ve Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma (DASKUT) Derneği Ünye Temsilciliği toplumun huzur ve güvenliği için görevleri başında olan Emniyet ve Jandarma mensuplarını ziyaret ederek çay ve kurabiye ikram etti.

İlk olarak Akçay mevkiside Polis Kontrol Noktasından ziyaretlerine başlayan Kızılay ve DASKUT gönüllüleri şehrin muhtelif noktalarında denetim ve kontrollerini sürdüren emniyet mensuplarını ziyaret etti. Ardından Ünye ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Ünye ilçe Jandarma Komutalığı’nda görevli Jandarmaları ziyaret eden ekip ziyaretlerde polis ve jandarmalara çay ve kurabiye ikram etti.

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları Zeynep Yıldırım Gürel ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “Kızılay Kadın Kolları olarak DASKUT ile birlikte bugün polis ve jandarma kontrol noktalarını ile Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığımızı ziyaret etmek istedik. Bu zor süreçte polis ve jandarmamızın yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. DASKUT’da bizim gönüllülük esasına dayalı sahalarda iyilik için çalışıyor. DASKUT ile birlikte bir çok projemiz olacak.”dedi.

DASKUT Ünye Temsilcisi Ali Çiftçi ise, “Bugün Jandarma ve polisimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Onlara çay ve kurabiye ikram ettik. Bunu bir gün değil her gün yapmak istiyoruz. Biz Türk Kızılayı Ünye Şubesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-