eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yaz Kursları Devam Ediyor

Yaz Kursları Devam Ediyor
editor( unyenethaber@hotmail.com )
16 Temmuz 2015 - 9:02

VİDEO HABER

11758880_830819033692347_2022880926_n

 

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN Gençlik Spor Müdürlüğümüzün ve İl Müdürlüğümüzün bünyesinde Ünye Belediyesi ve Reis Spor Kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği ücretsiz yaz ayı Teakwondo kursu hakkında bilgiler verdi.
img288Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN, bu yaz döneminde spor taraması yaptıklarını ve bu kursa kayıt yaptıran öğrencilerin içlerinden 10 tane sporcu seçerek kendi bünyelerine katacaklarını ifade etti.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN;

”Bilindiği gibi Gençlik Spor Müdürlüğümüzün ve İl Müdürlüğümüzün bünyesinde Ünye Belediyesi ve Reis Spor Kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği ücretsiz yaz ayı Teakwondo kursu çalışmaları yapmaktayız. Kursumuz yaklaşık 1 aydır devam ediyor ve 2 ay daha devam edecektir. Gerçekleştirmiş olduğumuz yaz kursunun amacı sporcu taramasıdır. Yani buradan kendi bünyemize sporcu katacağız. Bu zaman kadar 70 kişi bu kursumuza katıldı ve biz bunların arasından 20 kişiyi eledik. Çünkü onların vücutları uzak doğu sporlarına yatkın değildi. Bu sebepten dolayı onları başka spor dallarına yönlendirdik.

Şuan için elimizde 50 tane sporcumuz ve kursumuzun sonunda içlerinden 10 tanesini kendi bünyemize katarak onlara lisans çıkaracağız. Akabinde elit maçlara çıkaracağız. Bu elemelerden birtanesi eylül ayında gerçekleştireceğiz.

yunus_emre-21-214x30044Ayın 20 – 21’nde orduda minikler il seçmeleri var ve biz bu sporcularımızı bu seçmelere götüreceğiz akabinde orada birinci olan sporcularımız Çanakkale’de Türkiye Teakwondo Şampiyonasına katılacaklar. Yine ayın 21’nde gençlerde yapacağımız il seçmelerinde birinci olan sporcularımız Ağustos ayının 10 ile 114’ü arasında Trabzon’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.

Bizler bu vesile ile sporcularımızı burada hem antrene ediyoruz hemde onların sağlıklı gelişmeleri için çaba gösteriyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kayıtların hala devam ettiğini ve kursların eylül ayının sonuna kadar süreceğini belirten Cavit Arslan kendilerine bu imkanları sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcuya ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkürlerini iletti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P