eskort samsun

ÜNYENETHABER

BTP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BTP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
07 Şubat 2021 - 10:20

BTP Ordu il yönetimi Perşembe Belediye başkanı Mustafa Sayim Tandoğan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette BTP il başkanı Özer Yücel, Basın Propaganda başkan yardımcısı Ahmet Kahveci, STK başkan yardımcısı Orhan Koç ile Halkla ilişkiler başkan yardımcısı Mücella Yılmaz, Yerel yönetimler başkan yardımcısı Aytekin Kılıç ve Siyasi işler başkan yardımcısı Bülent Çelik katıldı.

Başkan Tandoğan, Perşembe ilçesi ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdikten sonra söz alan Özer Yücel, Genel başkan Hüseyin Baş’ın selamlarını iletirken merhum genel başkan Prof. Dr. Haydar Baş isminin Perşembe ilçesinde bir cadde, sokak veya parka verilmesi isteğini içeren dilekçeyi takdim ettikten sonra başkan Tandoğan, büyükşehir belediyesine yazıyla bilgi vererek teklifi ileteceğini bildirdi.

İkram faslının ardından Prof. Dr. Haydar Baş’a ait Milli Ekonomi Modeli kitabı, konuya duyarlı olduğunu söyleyen başkan Tandoğan’a Özer Yücel tarafından hediye edildi.

Birlikte ziyarete dair fotoğraf çekiminin ardından karşılıklı vedalaşma gerçekleşti. Ziyaret heyeti, başkan Tandoğan’ın merdivenlere kadar uğurlamasıyla belediyeden ayrıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-