eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYELİ ALPER HOCA’DAN RİSKLİ OPERASYON

ÜNYELİ ALPER HOCA’DAN RİSKLİ OPERASYON
08 Şubat 2021 - 12:01

ODÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Ünyeli Doç. Dr. Alper Çıraklı, koronavirüs testi pozitif çıkan bir hastaya 5 saat süren riskli bir operasyon gerçekleştirdi.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Doçent Doktor Alper Çıraklı ve ekibi Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortopedi alanında önemli operasyonlara imza atmaya devam ediyor. Çıraklı ve ekibi çok riskli bir operasyonu daha başarıyla tamamladı. Altınordu İlçesi’nde geçen hafta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar oluşan ve kanaması olan kişinin yapılan koronavirüs test sonucu da pozitif çıktı. Leğen (Pelvis) kemiğinde kırık ve çıkık oluşan hastaya Ortopedi Uzmanı Doç. Dr. Alper Çıraklı ve ekibi tarafından müdahale edildi. Ameliyat 5 saat sürdü. Hastanın kırık ve çıkık bölgelerine müdahale edildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Uzman Dr. Çıraklı “Trafik kazası sonrası hastaneye gelen hastamızın durumu ağırdı ve kanaması vardı. Covid 19 testi de pozitif çıktı. Riski çok yüksek bir vakaydı. Ekip olarak müdahale ettik ve başarılı bir operasyon gerçekleştirdik” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-