eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARGAN’DAN ÜTSO’YA ZİYARET

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARGAN’DAN ÜTSO’YA ZİYARET
09 Şubat 2021 - 12:55

AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akarı ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sorularını cevapladı.

AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTELERİ

“Ülkenin geneline baktığımız da İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bundan önce ki senelerde de çok fazla tercih edilen bölüm değildi. Mesleki olarak bölümlerin çok çabuk meslek alana başlamaları konusunda düşünceler bir araya geldiğinde bu bölüm çok fazla tercih edilmiyor. İnşallah Ünye’de de öğrencilerimizin çok tercih ettiği bir fakülte gerçekleştiririz.

GIDA SİTELERİ

Ünye’de bahsettiğimiz gibi gıda toptancıları sitesi fındık ile ilgili satıcıların bunlara bir site gerekiyor. İnsanın var olduğu yerde ihtiyaçlar sonsuz olur. Bugün farklı bir ihtiyacımız varsa ve yarın bir gün başka bir ihtiyacımız oluyor. Biz ihtiyaçları giderdikçe yine ihtiyaç olacaktır bu nedenle bunların gerçekleşmesi içinde uyumun hakikaten hizmete dönüşmesi gerekir. Ünye’de bu kısa süre içeresinde önemli bir konuların konuşulduğu ve çözüme sunulduğu süreci yaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz.” Dedi.  

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-