eskort samsun

ÜNYENETHABER

FIRTINA, DRAMI ORTAYA ÇIKARDI

FIRTINA, DRAMI ORTAYA ÇIKARDI
10 Şubat 2021 - 1:48

Çaybaşı İlküvez Mahallesinde geçtiğimiz haftalarda yaşanan şiddetli rüzgâr bazı evlerin çatılarını uçururken görünmeyen bir dramı da gözler önüne serdi.

Çaybaşı İlküvez Mahallesinde yaşanan şiddetli rüzgar o evin çatısını uçururken, içinde yaşayan ailenin de dramını ortaya koydu. Yaşlı çift hastalık ve imkansızlıklarla boğuşurken bir de başlarını soktukları evlerinin damının olmaması aileyi oldukça zora sokmaya başladı. Ailenin içinde bulunduğu durumun en yakın şahitlerinden olan komşuları, ailenin durumunu anlatırken yetkililerden de aile için yardım beklediklerini belirttiler.

Mikrofonlarımıza konuşan yaşlı çiftin komşusu ailenin zor anlarında ellerinden geldiğince yanlarında olduklarını söylerken;

“Bu evin yakınında hemen benimde evim var. Yardıma muhtaç bu aileye çatıları uçmadan önce ben elimden geldiğince yardım ediyordum. Bende yalnız yaşıyorum ve devamlı yardımcı olamıyorum. Bu büyüklerimizin biri diyaliz hastası diğeri ise bacaklarında platin var yürüme zorluğu çekiyor. Evin çatısı yapılsa bile ailenin ihtiyaçları tam olarak giderilmiş olmuyor. Evin çatısı uçmadan öncede bu ailenin çok fazla yardıma ihtiyacı vardı. Biz buradan yetkililere ve hayırseverlere sesleniyoruz lütfen bu aileye yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-