eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

MHP TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

MHP TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
19 Temmuz 2015 - 4:22
11774371_832184540222463_49898440_n
18.07.2015 tarihinde Ünye Milliyetçi Hareket Partisi binasında Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Ordu Milletvekili Cemal ENGİNYURT, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal SAĞLAM, Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Nedim CAN ve Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Ordu Milletvekili Cemal ENGİNYURT, Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Nedim CAN ve Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal SAĞLAM tüm teşkilatın bayramını kutlayarak çeşitli açıklamalarda bulundular.
Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Nedim CAN; ‘’Öncelikle mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve bayramın sizlere, ailenize ve aziz milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Her bayramda olduğu gibi Partimizde gelenekselleştirerek bayramlaşma münasebeti ile bir araya gelmiş bulunmaktayız.’’ diyerek herkesin Ramazan Bayramını kutladı. Ordu bölgesinden Milletvekili çıkaramamış olsak da oy oranlarımızı ciddi manada artırdık ‘’Baktığımız zaman 7 Haziran seçimleri hayırlısıyla yunus_emre-21-214x300neticelendi. Bu bağlamda Ordu genelinde Milletvekili çıkaramamış olsak dahi Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye genelinde oylarımızın yükselerek devam etmesi bizleri mutlu etmiştir. Fakat Ordu’da almış olduğumuz oy oranlarında geçmiş yıllarla kıyaslama yaptığımızda bu seçimlerde oy oranımızı ciddi anlamda yükseltmiş durumdayız.
Bizim bir duruşumuz var Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin asla ödün vermeyeceğimiz kurallarımız ve ilkelerimiz var. Bu 7 Haziran seçimlerinden önce de böyleydi şuanda da böyle. İlkelerimizden ve kurallarımızdan asla ödün vermeyiz. Dün AKP eliyle çözüm süreci olarak sözde Kürt meselesi ortaya atılarak ihanet projesi olduğunun altını çizdiğimiz ve bu projenin Türkiye’de ki birlik ve beraberliği bozacağını söyleyen partimiz bugün yine aynı şeyi söylüyor.’’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Ordu Milletvekili Cemal ENGİNYURT; ‘’Bir Ordulu olarak bütün Ünye’ye çok teşekkür ediyorum. Benim evimin de bulunduğu yerde olan çöpü Ünye’ye taşıyarak büyük bir kadirşinaslık gösterdiniz. Yine bütün Ünye’ye teşekkür ediyorum Limanın Ordu’da yapılmasına da ses çıkarmayarak Ordu’nun ekonomik anlamda kalkınmasına büyük bir destek vereceksiniz. Çünkü Ünyeliler kadirşinas kıymet bilen iimg288nsanlardır. Önümüzdeki dönemlerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin de Altınordu ilçemize taşınmasına vesile olacağınıza inanıyorum ve buna da engel olmamanızı rica ediyorum. Çünkü Ünye’ye fazla geliyor ve sizin işinize yaramaz. Yine Tıp Fakültesi Ünye’ye yapılması istendiğinde Ünye İlçe Başkanımıza destek vermediğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayenizde tıp fakültesi Orduya yapıldı. Bu şekilde desteklerinize devam edin. Ünye’nin herhangi bir yatırıma, hizmete ihtiyacı yoktur. Bizler Altınordu da yaşayanlar olarak bu konuda sizlere çok müteşekkiriz ve müteşekkir olmaya devam edeceğiz.’’ Şeklinde tepkilerini dile getirdi ve Herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal SAĞLAM; ‘’Bu seçim döneminde ve diğer seçimlerde partimizde görev yapmış herkese çok teşekkür ederim. Bizler bu süreçte devletin himayesi altında olan bir parti ile girmiş olduğumuz yarışta 56 bin oy alarak herkese 56 bin tane cesur yürek olduğunu gösterdiniz. Bu katkılarından dolayı eskisiyle de yenisiyle de Ünye Teşkilatına ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum ve herkesin Ramazan bayramını kutluyorum.’’ Şeklinde ifadelerde bulundu.
11759548_832184423555808_1804978052_n 11774371_832184540222463_49898440_n
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-