eskort samsun

ÜNYENETHABER

CAMİYE GİDEN GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

CAMİYE GİDEN GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
21 Temmuz 2015 - 3:44

YOLA ÇIKTILAR….VİDEO HABER

11222815_10205937173301832_3605944233655960935_n

“Gençlerimiz Değerlerimizdir” projesi kapsamında gençlerimizin beş vakit ibadetlerini camide gerçekleştirmeleri adına yürütülen etkinliğin son aşamasında gerçekleştirmeleri adına yürütülen etkinliğin son aşamasında, 19.07.2015 Pazar günü cami talebeleri 4 günlük Bursa-Çanakkale-İstanbul gezisi için yola çıktılar.

Gezi öncesi Ünye Büyük Camii Din Görevlisi Orhan Güler, cami talebeleri ve vatandaşlar duygularını dile getirdiler.

“Ünye’nin gençliği için bir şeyler yapılması gerekiyordu”

Bu yıl gençlerimizi teşvik amaçlı “Gençlerimiz Değerlerimizdir” projesi kapsamında 18 yaş altı grubu talebelerimize uygun bir etkinlik düzenledik. Ramazan ayı boyunca Merkez Büyük Camiine beş vakit namaza gelin, bizde sizi Bursa-Çanakkale-İstanbul gezisi olmak üzere ödüllendirelim, dedik.

Gezi için belirli bir bütçeye ihtiyacımız vardı fakat bizim bu şekilde etkinlik gerçekleştirdiğimizi duyan herkes, “Biz maddi boyutta ne yapabiliriz?” diye sordu.Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız,Sayın Valimiz, Kaymakamımız,Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar ve Müftümüze desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum .

Bizler bu geziyi Çanakkale-İstanbul olarak planlamıştık fakat Bursa’yı da ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

20.07.2015 pazartesi günü sabah namazını Bursa Ulu Camiinde kılarak ardından Çanakkale’yi salı günü ise İstanbul’u gezmeyi planlıyoruz.” Şeklinde yapmış olduğu açıklama ile duygularını ifade eden Ünye Büyük Camii Din Görevlisi Orhan Güler,  Ramazan ayı boyunca yürüttükleri bu proje ile, Ünye’de ilk defa gerçekleşiyor olmasına rağmen istedikleri verimi fazlasıyla aldığını belirtti.

Büyük Camii talebeleri ve vatandaşlar ise; “Bu etkinlik sayesinde gençlerimiz hem dini ibadetlerini yerine getirmiş olacaklar hem de tarihi ve turistik yerleri gezme imkânları olacak. Bu projenin gerçekleşmesi adına desteklerini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bu yıl ilki gerçekleşmiş olan bu projenin devamının gelmesini temenni ediyoruz.” Dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-