eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAİN SALDIRIYA DUYARSIZ KALMADI

HAİN SALDIRIYA DUYARSIZ KALMADI
21 Temmuz 2015 - 10:08

Başkan Demirci Yakışanı Yaptı

Adsız

 

Akkuş Festivali İptal Edildi

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak , “Terör vahşi ve aşağılık yüzünü bir kez daha göstermiştir. Sivil vatandaşlarımıza yönelik yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Saldırıyı yapan kalleşler ve arkasındaki işbirlikçileri mutlaka adalet önünde hesap verecek ve en ağır cezaya çarptırılacaklardır.  Savunmasız vatandaşlarımıza yapılan bu kalleşçe saldırıyı kınıyor, ölenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” dedi.

 

AKKUŞ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

 

Başkan Demirci açıklamasında ayrıca, “Yapılan bu saldırı yürekleri dağlamış ve bizleri derinden üzmüştür. Yaşanan acı sonrası 7-8-9 Ağustos tarihinde yapmayı planladığımız festivalimizi iptal etme kararı aldık. Ülkemizin bir köşesinde acı yaşanırken biz burada hiçbir şey olmamış gibi hareket edemezdik. Festival kapsamındaki konser, güreş ve diğer tüm etkinliklerimiz iptal edilmiştir. Üzüntümüz büyüktür milletimizin başı sağ olsun” dedi.yunus_emre-21-214x300

img288

 

 

 

 

 

(Amacı ne olursa olsun insan canına kasteden ,terörü kınayan ,tepkisiz kalmayan ,aynı acıları hisseden , paylaşan , makamın ve  koltuğun havasına kapılmayan adam gibi adamlara bu milletin ihtiyacı var.Sözümüz anlayana; demek ki her şeyden önce İNSAN kalınabiliyormuş. Ve kalanları Çakır Medya Ailesi olarak kutluyoruz.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-