eskort samsun

ÜNYENETHABER

FUTBBOLDA YENİ DÖNEM

FUTBBOLDA YENİ DÖNEM
22 Temmuz 2015 - 9:09

11754702_794657050654889_1640414272_o

Orta Çarşı mevkinde Ünyespor ile Ünye Belediyespor’un birleşmesi sonucu Ünyespor üyelerini Ünye Belediyespor tarafına kaydırmak ve bu bağlamda kulübe yeni üyeler kazandırmak adına stant kuruldu. 21.07.2015 tarihinde kurulan bu stant 26.07.2015 tarihine kadar açık kalacak.

Kurulan yeni takıma isim belirlemek ve yeni üye listesi oluşturmak üzere stant kurarak halkın Ünyespor’a bakış açısını değiştirmeyi amaçladıklarını belirten Ünye Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Şimşek; Şuana kadar 35 üye kaydı yaptıklarını ve tüm Ünyelileri, Ünyespor’u sevenleri bu standa beklediklerini dile getirirken hedeflerinin Ünyelilerin Ünyespor’a bakış açısını değiştirmek olduğunu söyledi.

Ünye Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Şimşek;

“Bugün burada toplanış amacımız, gecen toplantıda Ünyespor ile Ünye Belediyespor’un birleştirme kararı almıştık. Belediye Başkanımızın nezaretinde şuan da Ünyespor’da ki üyeleri Ünye Belediyespor’a kaydedip akabinde bu üyelerin destekleri ve önerileri doğrultusunda Ünye Belediyespor ismini 1957 Ünyespor ya da Yeni Ünyespor olarak değiştirmeyi planlıyoruz. İsim değişikliği yapacağız fakat Ünyespor, Ünyespor olarak kalacak, başına bir rakam veya bir kelime getireceğiz. Orta Çarşı’ya açtığımız stantla kulübümüze üye kaydı yapmaya başlamış bulunmaktayız ve baktığınız zaman gayet samimi bir ortam var.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Standın Pazar akşamına kadar açık olacağını ifade eden Ünye Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Şimşek, Şuana kadar 35 üye kaydı yaptıklarını belirtti ve tüm Ünyelileri, Ünyespor’u sevenleri bu standa beklediklerini. hedeflerinin Ünyelilerin Ünyespor’a bakış açısını değiştirmek olduğunu dile getirirken üye aidatının da çok cüzi bir rakam olarak belirlediklerini söyledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-