eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fahri Çalışanlar Derneği İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürdü

Fahri Çalışanlar Derneği İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürdü
25 Temmuz 2015 - 10:05

VİDEO HABER

S0832152

Yıllardır ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatan Ünye Fahri Çalışanlar Derneği geçtiğimiz günlerde kutladığımız Ramazan Bayramı’nda da yardıma yunus_emre-21-214x300
muhtaç ailelerin yanında oldu.

Gazetemize yapmış olduğu açıklamada Dernek Başkanı Fahrullah YALDIRAK ve Başkan Yardımcısı Muammer KIROĞLU, katkıda bulunan üyelere teşekkür ederek, gönül birlikteliği yapmak amacıyla hayır sever vatandaşları Ünye Fahri Çalışanlar Derneğine üye olmaya davet ettiler.

Ünye Fahri Çalışanlar Derneği Başkanı Fahrullah YALDIRAK ve Başkan Yardımcısı Muammer KIROĞLU ;

”Bizler yıllardır Ünye Fahri Çalışanlar derneği olarak, ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunuyoruz. Şuanda da devam ettirdiğimiz  bu yardımların son yıllarda büyüyerek ve gelişerek daha etkin hale getirmiş olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz.

Dernek faaliyetlerimiz kapsamında dul, yetim, 65 yaş üzerinde,  sosyal güvencesi olmayan ve hasta raporu bulunan kişilere devamlı olarak yardımlar yapılmaktadır.

img288

Bilindiği gibi Kurban bayramı ve geçtiğimiz günlerde kutlamış olduğumuz Ramazan bayramı olmak üzere iki tane dini bayramımız var. Bu Ramazan
bayramda bizler dernek olarak, ihtiyaç sahiplerini sevindirmek adına gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz şahıslara, reyonlarımızın gayet zengin olmasıyla beraber kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduk.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi  bu tür yardımlaşma etkinlikleri gerçekleştiren kişi ve dernekler Ünye’mizde de bulunmaktadır.Bizler her daim gönül birlikteliği ve yardımlaşmayı amaçladık. Bu anlamda tüm Ünyeli hemşehrilerimizi Derneğimize aylık 10 TL vererek üye olmaya ve bu sayede derneğimiz tarafından yapılan yardımların sevaplarından faydalanmaya davet ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-