eskort samsun

ÜNYENETHABER

EL ELE DERNEĞİNİN YARDIMLARI SINIRLARI AŞTI

EL ELE DERNEĞİNİN YARDIMLARI SINIRLARI AŞTI
05 Mart 2021 - 1:42

A52 TV ekranlarında her sabah saat 10:00’da yayınlan İlknur ile Çay Saati programına telefon ile canlı yayın konuğu olan Ünye El Ele Derneği Başkanı Fatih Uygun derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ünye El Ele Dernek Başkanı Fatih Uygun yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

700 ÇOCUK GİYDİRİLDİ

“Bu kış döneminde 700 çocuk giydirdik. Bizim en başından itibaren hedefimiz 500’dü ancak nasip oldu ki 700 çocuğu giydirmiş olduk. Talepler devam ediyor hala ve bizde dernek olarak taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Kış giyeceklerini bu kırsal bölgede Akkuş gibi yüksek yerlerde ki çocuklarımızı giydirdik. Sadece kırsal bölgede değil Suriye ve İndirp gibi Türklerin dağ bölgesine gıda, yakacak ve çadır yardımlarımız oldu. El Ele Derneği olarak Suriye Türkmen Dağ’ına bir okul yaptırıyoruz. Bu okul da orada ki ilk okul olacaktır. Okulun adı da Milli Birlik Okulu olacaktır. Şu an da yapmak üzere olduğumuz proje budur.

ÜNYE EL ELE DERNEĞİNDEN SURİYE’YE İLK OKUL

Derneğimiz Küçük bir ilçede ama yardımseverlerimiz sayesinde çok büyük işlere el atıyoruz. Bizde bu okulu yapacağımızı yardımseverlere duyurduk ve destek oldular. Okulumuz şu an Suriye’de inşaat aşamasında, gelişmelerimizi de Sosyal Medya Hesabımızdan paylaşım yapacağız. Bununla alakalı sürekli destek isteyeceğiz çünkü oraya sadece okul yaparak değil çocuklarımızın kırtasiye, barınma ve yiyecek gibi ihtiyaçları da var. Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz çünkü ihtiyacımız olacak.”

HABERİN DETAYLARINI 18 DK-22 DK ARASINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-