eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KORKMAZ “ÜNYESPOR’UN EN İYİ BAŞKANI DURAK” DEDİ

KORKMAZ “ÜNYESPOR’UN EN İYİ BAŞKANI DURAK” DEDİ
07 Mart 2021 - 21:06

Ünyeli spor adamı aynı zamanda Ladik Belediyespor Teknik Direktörü Halil Korkmaz A52 TV ekranlarında yayınlanan Çay Saati programında İlknur Ekiz’in sorularını cevapladı.

Teknik Direktör Korkmaz katıldığı programda sporla ilgili merak edilen birçok konuyu aydınlattı. ‘Hedefimiz şampiyonluk’ dedi.

MART AYINDAN BU YANA LİGLERE ARA VERİLMİŞTİ

Fakat süper lig 1. Lig,2. Lig, 3. Lig başlamıştı. Ankara’ya gittiğimiz zaman bize de bir söz verilmişti. Spor müdürümüz Mehmet Baykan 3. Lig oynandıktan sonra Aralığın 2. Haftası sizin liginizi de başlatacağız demişti. Aralığın 2. Haftası geldiği zamanda da ortada bir şey yoktu. Yürüyüşler yaptık gerekli yerlere gittik. En son Cumhurbaşkanımızın yanına gittik. Cumhurbaşkanımız da ben bu konu ile ilgileneceğim diye bize söz verdi. Bir sonraki günde spor bakanı bize randevu verdi. Arkadaşlarımız randevuya gittiler. En son geçen hafta bir tarih verdiler.

17 NİSAN’DA LİGLER BAŞLAYACAK

Pandemi döneminde özellikle evde olan arkadaşlarımız çok mağduriyet yaşadı. Ancak şu anda bir tarih verildi. 236 tane takım var bölgesel amatör ligde. Bunların yaklaşık 110-120 tanesi tarih verilmeden bile sahaya inmişti. Bunlardan bir tanesi Ünye1957spor. 4-5 aydır sahadaydılar. 2 takımda sahaya indi bizde pazartesi günü top başı yapacağız. 17 Nisan’da başlayacak olan spor ligine Pazartesinden itibaren 40 gün kalıyor. Şu an tek soru işareti statü ve gruplar belli değil.

Yüksek ihtimal Ünye1957spor sadece Ordu grubu olacak. Ulubey spor, Altınordu spor, Ordu1967spor, Ünye1957spor bir grupta olacaklar. Biz kendimiz de Samsun grubunda olacağız Evispor, Karasamsunspor, Atakum Belediyespor ve Lâdik belediyespor.

DIŞ TRANSFER İÇİN 7-8 KİŞİYLE ANLAŞTIK

Dün Lâdik’teydim başkanımızla görüştük. Onlara dış transfer listesini verdik. Biz pazartesi günü sahaya indiğimiz zaman takımımız hazır olacak. Samsun grubunda da şampiyon bitireceğimizi de inanıyorum. Bölgesel amatör ligde her takımla başa baş oynayacak bir takım kuracağız.

MEHMET ALİ DURAK ÜNYE1957SPORUN EN İYİ BAŞKANI

Güzel bir genç yönetimi var. Hocası daha önce bölgesel ligde şampiyonluk yaşamış bir hoca.  Ünye1957sporun Ordu1967spordan bir tık ileride olduğunu ve bölge şampiyonluğuna katılacağını düşünüyorum.

FUTBOLCULAR VE TEKNİKERLER MUTLULAR

Tarih verildikten sonra sporcular yaşadığı sıkıntılı süreçten sonra biraz olsun rahatladılar. Şu an benim görüştüğüm futbolcular ve teknikerler mutlular. Bölgesel amatör liginde seyirci olacağını düşünmüyorum. Maçları yayınlayacak bir kanal vardır. Taraftarlarımız Bilgisayar, tablet ve televizyon başından maçları izlerler hasret giderirler.” dedi.

HABERİN DETAYLARINI 27 DK VE 34. DK ARASINDA İZLEYEBİLİRİNİZ
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P