eskort samsun

ÜNYENETHABER

NUMAN KURTULMUŞ’TAN SORULARA YANIT

NUMAN KURTULMUŞ’TAN SORULARA YANIT
03 Mart 2021 - 16:56

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İnsan Hakları Eylem Planı’nın TBMM’deki CHP Grup Toplantısı ile aynı saatte yapıldığını ve kendisine de davetiye gönderildiğini belirterek “Samimi olmadıkları buradan belli.” dediğinin hatırlatılması üzerine Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamayı salı günü yapacağını önceden ilan ettiğini söyledi.

Tüm siyasi partilerin genel başkanlarına davetiye gönderildiğini anımsatan Kurtulmuş, “Gelip gelmemek, katılıp katılmamak siyasi parti liderlerinin kendi takdirindedir. Buna bizim söyleyecek bir sözümüz yoktur.” ifadesini kullandı.

HDP dışında tüm partilere davet gönderildiği ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dışında katılımın gerçekleşmediğinin hatırlatılması üzerine ise Kurtulmuş, “Davet etmek ev sahibindendir, katılmak davet edilenlere ait bir şeydir.” karşılığını verdi.

Muhalefetin açıklanan eylem planı ve reform programını inandırıcı bulmadığına yönelik ifadeleri nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Kurtulmuş, “Eylem planı açıklanmışken hemen arkasından bunun samimi olmadığını iddia etmek gerçekten düşündürücüdür.” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-