eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAYMAKAM ÇAKIR, ÇAYBAŞI’NDA DİNAMİK DENETİMLERİ SIKI TUTUYOR

KAYMAKAM ÇAKIR, ÇAYBAŞI’NDA DİNAMİK DENETİMLERİ SIKI TUTUYOR
05 Mart 2021 - 1:36

Çaybaşı’nda covid-19 dinamik denetim toplantısı yapılırken , 19 tedbirleri kapsamında da 04 Mart 2021 Dinamik denetimi gerçekleştirildi.

Çaybaşı Kaymakamı Furkan Çakır başkanlığında gerçekleşen Covid-19 Dinamik Denetim Toplantısına Belediye Başkan Vekili İsa Karayiğit, Esnaf Odası Başkanı Seyfettin Uygun, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Saka, Çaybaşı Minibüscüler Koop. Başkanı Yusuf Demirci, İlküvez Minibüscüler Koop. Başkanı Saim Güneş ve Kurum Amirleri katıldı.

Sayın Kaymakam Furkan Çakır toplantıda denetimlerin önemine değindi.

Çaybaşı Kaymakamlığı tarafından konu hakkında şu açıklama yapıldı;

“Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınacak tedbirlere ilişkin İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı doğrultusunda 04 Mart 2021 tarihinde Kaymakamımız Sayın Furkan ÇAKIR, Başkanlığında İlçe denetim ekibi tarafından denetlenmiştir.

Dinamik Denetimlerde kontrollü hayatla birlikte en önemli tedbirler olan maske, sosyal mesafe ve temizliğe vurgu yapıldı. Bu kapsamda İlçemizin İlküvez Mahallesindeki, Market, Lokanta, Kasap, Manav vb. yerler denetlendi. Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşımızın duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz”denildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-