eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü

Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü
23 Temmuz 2015 - 12:30

Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü (1)

Gazeteci Şenay Tezel, Sahip Alemdağ ile dünya evine girdi.img288

Ünye TV ve Ünye Haber Gazetesi personeli, Ünye’den Dünyaya AB İle Medya Açılımı Projesi Koordinatörü Gazeteci Şenay Tezel, Sahip Alemdağ ile Atik Otel’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğün törenine Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Eski Belediye Başkanı Osman Yurt, Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu Genel Başkanı Şakir Gürel, Flaş Radyo Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Ünye’de görev yapan basın mensupları ile Tezel ve Alemdağ ailelerinin yakınları ve dostları katıldı.yunus_emre-21-214x300

Çiftin nikahını Ünye Belediyesi Nikah Memuru Özlem Çalışkan kıyarken, şahitliklerini ise Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Zerrin-Bünyamin İhtiyaroğlu ve Taner-Fatma Kuranel yaptılar.

Nikahın ardından nikah cüzdanını bir ömür boyu mutluluk dileği ile Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, gelin Şenay Tezel’e verdi.

 

Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü (4) Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü (3) Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü (2) Gazeteci Şenay Tezel’in Mutlu Günü (1)

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-