eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan ÇAMYAR Yol Çalışmalarını İnceledi

Başkan ÇAMYAR Yol Çalışmalarını İnceledi
23 Temmuz 2015 - 18:29

VİDEO HABER

11046541_1679265158961602_6921013589117892538_o

 

 

Yolları beton, kalpleri sevgi ile buluşturacağız diyerek yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Gürecülü Mahallesi Döşemedibi mevkinde yapım aşaması devam eden sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; Bugün itibari ile baktığımız zaman bütün planlama ve alt yapı çalışmalarını bitirdiklerini ve hizmete odaklandıklarını söyleyerek, Ak Parti zamanında köyden mahalle olanların tamamına bu belediyecilik anlayışı ile sıcak asfalt dökmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

yunus_emre-21-214x300 ”Her zaman ifade ettiğimiz gibi yol medeniyettir, ulaşamadığımız gidemediğimiz yer bizden değildir. Yol ile ilgili Büyükşehir Belediyesi daire başkanımızla beraber 3 yıllık bir çalışma içerisinde, Ordu ilimizin tamamı için doğru bir ihale olmuştur. Bu bağlamda 3 yılın ihalesi bütün bir halde gerçekleşmiş oldu. Ünyemizde  bu dönem içerisinde yaklaşık 100 km uzunluğunda bir sıcak asfalt çalışması planlamış olduk ve bu yıl içerisinde yaklaşık 20 – 25 km kadarını kullanmış olacağız. Şuan bulunduğumuz alan Döşemedibi Mahallemizin ana yoluydu ve 2 gündür arkadaşlarımız yoğun bir çalışma temposu içerisindeler. Yaklaşık 1.5 km civarında bir çalışma olacak. akabinde geri planımızda olan dolmuş durağının oradan yaklaşık 4 km bir çalışmayı ihalesini verdiğimiz Cengiz İnşaat gerçekleştirecek. Yine Pelitliyatak’ın anayolunda ve Eski Kızılcakese mevkinde yol çalışmalarımız devam ediyor. Fatih Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ciddi şekilde anayol çalışmalarını sürdürüyor ve mahalle aralarında da Ünye Belediyesi olarak bizim çalışmamız devam ediyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yolları beton ile kalpleri sevgi ile buluşturacağız diyerek sözlerine devam eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar;

img288”Bu yılın sonuna kadar 9 milyon TL’lik yol yatırımı gerçekleştireceğiz. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemiz baktığımızda Ünye’nin içerisinde bu yıl 20 – 25 km arasında bir çalışmayı hem kendi ekibi hemde ihale yaptığı firma tarafından gerçekleşmiş olacak. Yapılan yerler bir defa yapılıyor. Ünye şehir merkezinde Saray Caddesi asfalta hazır hale gelecek, tabakhane deresinin kenarında ciddi bir çalışma yürütüyoruz ve bu bağlamda 15 km’lik bir çalışmanın yarısı bitmiş durumda. Bu yaz sezonu bitimi ile beraber Niksar Caddesindeki trafik yoğunluğunu Tabakhane tarafında vererek hafifletmiş olacağız. Dolayısıyla Ünyeyi her yönüyle bir bütün haline dönüştürmeyi planlıyoruz.

Baktığımız zaman Büyükşehir Belediyesi ile yasalar gereği bazı sıkıntılar yaşıyor olsak’ta şuan uyum halinde çalışıyoruz. Bugün itibari ile baktığımız zaman bütün planlama ve alt yapı çalışmalarımızı bitirdik ve hizmete odaklandık. Normalde insanlar şehir içerisinde göremiyorlardı. Fakat şuan Ak Parti zamanında köyden mahalle olanların tamamına bu belediyecilik anlayışı ile sıcak asfalt dökmeye devam ediyoruz.” diyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-