eskort samsun

ÜNYENETHABER

KUŞÇULU YOLUNA KAVUŞUYOR

KUŞÇULU  YOLUNA KAVUŞUYOR
25 Temmuz 2015 - 10:10

VİDEO HABER

11693859_1679666845588100_8718678252389099652_n

 

24.07.2015 tarihinde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberinde bulunan Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak ile birlikte Ünye’nin Kuşçulu Köyünde yapımı devam etmekte olan Beton Yol Çalışmasını yerinde incelediler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

img288”Geçtiğimiz Çarşamba günü Ünyemiz de bulunan tüm köylerimizin muhtarları ile birlikte bir araya geldik ve hepsinin sorunlarını dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Muhtarlarımızın neredeyse tamamı bizlere olumlu fikirler beyan ettiler ve bizler bu fikirlerinden ötürü hepsine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Geçtiğimiz yaz sezonu içerisinde özellikle yeni yapılanmanın vermiş olduğu durumdan kaynaklanan ekonomik yapı ile ilgili bir hizmet iletememiştik. Bu yıl ise  Ocak ayına kadar Ünye Belediyesi 9 Milyonluk bir yol ihalesini planlayıp aralıksız yerine getirmektedir. Bu sebepten dolayı basın huzurunda bu çalışmayı yürütmede emeği geçen herkesi teşekkürlerimi iletiyorum.

yunus_emre-21-214x30044 Ünye’de Ekim ayının 15’i gibi beton yol çalışmalarımızın tamamını bitirmeyi planlıyoruz. Şu zamana kadar 2 Milyon TL’yi aşkın bir meblağ ile sadece beton yol çalışması gerçekleştirdik ve bunların yaklaşık yarım km’si kuşçulu köyündeydi. Geçtiğimiz bir iki gün öncesinde bu bölgede olan çalışmalarımızın tamamını bitirdik ve şuanda yapılmış olan bu beton yolumuzu yerinde inceliyoruz. Baktığımız zaman gerçekten ihtiyaç olan yollar ve aradan 20 – 25 yıl geçse dahi hala daha kullanılabilecek ve bir daha bozulmayacak şekilde. Vatandaşlarımız bizlere güvensin ve inansın. Bizler 30 Mart öncesinde vaad etiğimiz her bir hizmetin arkasındayız ve aradan geçen 1.5 yıllık dönem içerisinde bu hizmetlerin her birini adım adım gerçekleştiriyoruz. Atatürk ”Köylü Milletin Efendisidir” demiş fakat bu zamana kadar hiç bir parti de gelip efendi olan bu milletimizin ayağını çamurdan kurtarmış. Bu maksatla bizler onları sıcak asfalt ile, beton yol ile ve çeşitli hizmetlerle buluşturuyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-