eskort samsun

ÜNYENETHABER

SKANDALIN SIR PERDESİ KALKIYOR

SKANDALIN SIR PERDESİ KALKIYOR
31 Temmuz 2015 - 2:09

…VİDEO HABER

Adsız

 

TALİHSİZ OLAYININ PERDE ARKASI ARALANDI…

Ünye gündemini meşgul eden, en son sayımızda manşetten verdiğimiz ” Bu Ayıp Ünye’nin Değil”özel haberin muhataplarından Dubai’de iş yapan,iş adamı İsmail Hakkı Eyüpoğlu gazetemize konuk oldu.Bu konu ile alakalı yaşamış olduğu  üzücü anları bizlerle ve kamuoyu ile paylaştı.Ve kesinlikle söz konusu olan durumu ne Belediye Başkanına nede Ünye’ye mal etmediklerini belirterek,üzülerek söylüyorum ki halen bu terbiyesizliği yapan kişi bizi aramadı.Ve görüyorum ki büyük bir pişkinlikle başka basın organlarına tehdit edici haberler yaptırıyor ve bizim mağduriyetimizden çıkar sağlamaya çalışıyor dedi.

Olayın Perde Arkasını İsmail Hakkı Eyüpoğlu Anlattı  ;

 

Ben yaklaşık 3 yıldır Dubai’de ticaret yapıyorum.   Afkanlı Abdul Kebir Haydar hocamla 2010 yılından beri tanışıyoruz. Misafirim olarak Ünye’ye geldiler.

Mustafa Gümüş isimli belediye personeli bir arkadaşım Ünye’de Kadir gecesine özel program yapılacağını ve img288misafirim olan Abdul Kebir Hocamın bu programda yer almalarını istediklerini söyledi. Güzel bir program olacağını tahmin ederek hocama kalacak bir yer imkânı sağlamalarını istedim ve kabul ettiler.

Kadir Gecesi Özel Programı bütün Ünye halkının ve Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın beğenisini kazanarak çok keyifli geçti. Program sonrasında Belediye Başkanımız adına bana Abdul Kebir Hocamıza vermem için 1000 TL’lik zarf verildi. 1000 TL parayı ben 500 Dolar’a tamamladım ve “Hocam bu size Belediyemizin ikramı” diyerek verdim. Hocam verdiğim parayı alarak ceketinin cebine koydu.

Belediye Başkanımız Hocamıza teşekkür etmek amaçlı makamına davet etti. Gittik ve sonra hocamı Ordu Boztepe’ye gezmeye götürdüm. Ardından ben Abdul Kebir Hoca’mı, Belediye tarafından ayarlanmış olan Otele bıraktım. Sabah yani arife gününden bir gün önce ise hocamı otele almaya gittiğimde Abdul Kebir Hocam cebinde bulunan 500 Doların 200 Dolarının olmadığını söyledi. Hocam tekrar tekrar aradı fakat bulamadı. Bende durumu Otel resepsiyonundaki görevlilere bildirdim , bana Otelde daha önce böyle bir durumun yaşanmadığını belirttiler. Bu konuyu Otel sorumlularıyla da konuştuk. Fakat bana ‘ne yaparsan yap’ şeklinde konuştular. Bende ceketin üzerindeki parmak izlerini araştırmam mı gerektiğini sordum. Bana kaybolan 200 Doları verdiklerinde hırsızlığı kabul etmiş olacaklarını söylediler.

Ardında organizatör Hüseyin beyi aradım, durumu izah ettim ve kendileri bana o para Otelde kaybolduğu için Otel yunus_emre-21-214x30044tarafından ödeneceğini belirtti. Daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Bey’in danışmalarından bir tanesi beni aradı ve mağduriyeti karşılayabileceklerini söyledi. Bende bu olayın Belediye Başkanlığının ayıbı olmadığını söyledim.

Ertesi gün Mustafa Ocak Bey’le karşılaştık ve beni sorgularcasına konuşmaya başladı. Ben sakinliğimi bozmadan cevap verdim fakat kendileri bana durumu Belediyeye bildirdiğim den dolayı hakaret etmeye başladılar. Hoş olmayan hitaplarda bulundular ve hocamın yanında tartıştık.

Ortamdan ayrıldıktan sonra belediyeden beni arayan danışmanla görüştüm ve “siz bizi kimlere emanet ettiniz?” dedim. Hiç hoş olmayan durumla karşılaştık ve hocama çok ayıp olduğunu belirttim. Şikayetçi olduğumu bildikleri halde bana daha sonra döneceklerini söylediler ama dönmediler.

Bende kendime yapılan hakaretleri kabul edemedim. Hocam da haliyle durumdan oldukça rahatsız oldu ve ‘keşke durumu sana hiç bildirmeseydim’ dedi.

Bayramın ikinci günü ben facebook ta Oney Flash Fm’in  sayfasında bu durumu anlattım ve bu olayı kınadığımı söyledim.

Beklenmedik Bir Tepkiyle Karşı Karşıya Kaldım

Ardından Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak aradı ve ben şaşırarak konuşmamızı ses kaydına almaya başladım. Bana birden hakaret etmeye başladı. ‘Siz ne kadar nankörsünüz, yediniz, içtiniz, günlerce size burada baktık, teşekkürünüz bu muydu’ diyerek küfretmeye başladı ve haberi kaldırmamı istedi. Gayet sakin bir şekilde an için sesini kaydettiğimi söyledim ve telefonu yüzüme kapattı. Bana yapmış oldukları tehditler doğrultusunda polise suç duyurunda bulundum. Ben Murat Bey beni aradığında durumdan rahatsızlığını dile getirmek amaçlı konuşacağını düşünürken yapmış olduğu hakaretler karşısında çok şaşırdım.

Çok nahoş olaylar yaşandı ve durum beni oldukça üzmüş bulunmakta. Ben olayın bu şekilde son bulmasını istemezdim, Başkanımızdan özür diliyorum fakat kimlerle bir yolda yürüdüğünü, yanındaki insanların kim olduğunu bilmesini isterim. Ve yetkililere sormak istiyorum.

.Ünye ‘de Hukuk neden işlemiyor veya geciktiriliyor.

.Ben yaptım yanıma kar kaldı anlayışı mı destekleniyor.

.Ünye kimler tarafından yönetiliyor,üzülüyorum,

.Ahlaksızlıklara ve kanunsuzluklara dur diyecek kimse yok mu,

.Para ve güçten daha önemli manevi değerlerimize ne oldu.

.Türk adaletine güveniyorum.

Konun aydınlanması adına biz taraflara söz hakkı veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz,yayın ilkemiz gereği bu olayla ilgili tarafların söz haklarını biz sonuna kadar kullandıracağız.

Çakır Medya Ailesi olarak her zaman  bu duruşumuzu,  memleketimizin yararı için ,hiç bir beklendi içinde olmaksızın devam ettireceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz. HAKKIN VE HALKIN yanında olacağımızın sözünü veriyoruz.

 

11760059_10205976949256206_3553069455088237686_n

BLD_4625

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-