eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÜNEŞTEN GÖZLERİNİZİ KORUYUN

GÜNEŞTEN GÖZLERİNİZİ KORUYUN
29 Temmuz 2015 - 9:55

VİDEO HABER

Adsız

 

 

 

Arif Öziç Optik yaklaşık 10 yıldır halka hizmet veriyor.

Gözlerinizi sevin.

Güneş gözlüklerini kullanmanın tam zamanı olmasıyla beraber, günümüzde çok fazla çeşit gözlük olduğunu belirten img288Kadir EYÜPOĞLU yani Ünye’nin Fındık Kadir’i sağlıklı güneş gözlüğü alımı ve kullanımı ile ilgili tüyolar verdi.

“Devamlı araç kullananlar için, güneş ışığını kesen polarize gözlüğü öneriyoruz. Yoğun görülme zeminini tamamıyla netleştirir. Ve aynı gözlüğün hem camının kalitelisinin olduğu, hem polarize hem de antirefle kaplamalı olanı vardır. Bu yansıma yapmaz ve daha yararlıdır.

Bu özelliklere sahip gözlükler pahalı deniliyor fakat aynı zamanda sağlıklı. Ayrıca çoğu gözlük çerçevesinden dolayı pahalı hale getiriliyor. Ama fiyatı daha ideal bir çerçeveye iyi bir cam montajı da yapılabilir.

Gözünü seven insan gözlük seçimini iyi yapmalı.

Eğer güneşten çok mustaripseniz ve gözlük takacaksanız, benim tavsiyem gözlük seçiminizi iyi yapmanızdan yunus_emre-21-214x30044yanadır.” Şeklinde açıklamalarda bulunan Kadir EYÜPOĞLU’nun ardından sözü Kübra ARSLAN aldı ve devam etti;

“Optik camlar ise daha çok devletin ödeme yaptığı düz camlardır. Herhangi bir özelliği yoktur sadece numara niteliği vardır. Fakat bu camların dışına özel filtreler ekleniyor. Bu filtrelerin yansımaları önleme ve ışık kırma özelliği var. Buda gözlüğe ve camına kalite katar. Fiyatları ise 40 Tl’den başlayarak artar.

Yeni olarak ise muv kaplama dediğimiz mavi ışıklı camlarımız var. Bunu ise çok fazla bilgisayar ortamında çalışan insanlara öneriyoruz. Bu teknoloji aynı zamanda güneş camlarında da uygulanıyor.

Bizim sattığımız gözlüklerin camlarının tamamı Sağlık Bakanlığı onaylıdır bunun için seyyar gözlük alınmasını kesinlikle önermiyoruz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-