eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
27 Temmuz 2015 - 10:09

27.07.2015

Adsız

Ayşe ÇALI Vefat Etti

Yiğitler Köyü Ancalı mahallesinden merhum Ali Çalı’nın eşi, Ahmet, Mehmet ve Adem Çalı kardeşlerin anneleri Ayşe Hanım vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Yiğitler Köyü Ancalı Mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatma AYDIN Vefat Etti

Düzköy’den merhum Ömer Keskin’in kızı, Hasan Aydın’ın eşi, Hüseyin, Asım, Kani ve Öğretmen Yusuf Aydın kardeşlerin anneleri Fatma Hanım vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Düzköy’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Emine KARACA Vefat Etti

Çaybaşı Çay mahallesinden Kahyaoğlu Hacı Şaban Karaca’nın eşi, Hüseyin Necati İsmail ve Adem Karaca kardeşlerin anneleri, Hacı Emine Karaca vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip çay mahallesi Karaoğlu Cami’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yüncü Hacı Necati YEŞİL Vefat Etti

Ünye esnaflarından Büyük Camii eski müezzini Merhum Hasan Hoca’nın oğlu, Cavit ve emekli astsubay Hasan Yeşil’in babaları, Tevfik Çakır, Sezai Çakır ve Nihat Parlak’ın kayınpederi öğretmen Faruk Çakır, Gökhan, Ömer, Fatih Yeşil ve İbrahim Parlak’ın dedelerin yüncü Hacı Necati Yeşil Hamidiye mahallesi Sarafbahçe sokaktaki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Büyük Cami’de kılındıktan sonra Şeyh Yunus aile kabristanlığına defnedilecektir.

Şükrü FINDIK Vefat Etti

Esenkale köyü Sobiler mahallesinden merhum Hasan oğlu, İsmail ve Recep Fındık2ın kardeşleri, Süleyman Fındık’ın babası Şükrü Fındık vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Esenkale Köyünde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Salim ÇAYIROĞLU Vefat Etti

Şenbolluk Yeni mahalleden merhum Abdullah Çayıroğlu’nun oğlu, İbrahim Çayıroğlu’nun babası, Vahit, Mahmut, Yusuf ve merhum İhsan Çayıroğlu’nun kardeşleri Salim Çayıroğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılındıktan sonra Şenbolluk yeni mahalle aile kabristanlığına defnedilecektir.

yunus_emre-21-214x300 img288

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-