eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar Kahvaltıda Müjde Verdi

Başkan Çamyar Kahvaltıda Müjde Verdi
28 Temmuz 2015 - 2:10

VİDEO HABER

JJ

27.07.2015 tarihinde Ünye Niksar Caddesi üzerinde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberinde Ünye Belediye Başkanı Murat Ocak ile birlikte Niksar Caddesi üzerinde bulunan esnaflara yönelik düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı.

yunus_emre-21-214x300
Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; böyle bir organizasyonu düzenlediği için Hüseyin İşçi’ye bu organizasyona katılan tüm esnaflara teşekkürlerini ileterek Niksar Caddesi üzerinde yapılacak olan Doğalgaz çalışması hakkında bilgiler verdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

”Çok değerli esnaf arkadaşlarım, öncelikle bu kahvaltı organizasyonunu gerçekleştiren Hüseyin İŞÇİ kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Bizler hergün gelip geçerken Niksar Caddemizin Aşağı bölgesinde bulunan esnaf kardeşlerimizle hasbihal ediyoruz fakat bu bölge biraz daha yukarıda kaldığı için özellikle bugün sizlerle birlikte olmak istedik. Buna vesile olan kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Sizler için ve sizlerin bize vermiş olduğu desteği taşıyabilmek için arkadaşlarımızla beraber gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Yakın zaman içerisinde Niksar Caddesi üzerinde doğal gaz çalışması hızlı bir şekilde devam edecek. Bu çalışma süresinde biraz sıkıntı çekeceğiz ancak bu sıkıntıyı en asgariye indirme noktasında caddeyi üç bölüm halinde trafiğe kapatacağız.

img288Yine arka caddemizde kalan Tabakhanenin ihalesini DSİ’ne 2 trilyon gibi rakam ile yaptırdık. Bu bağlamda da sözleşme süresi devam ediyor ve yakın zaman içerisinde sözleşme imzalanır imzalanmaz bu derenin içinin yapımına başlanacak. Akabinde aramızda sıcak asfalt çalışması için malzeme veren arkadaşlarımız var. Bu çalışmamız da hızlı bir şekilde devam etmektedir. Dolayısıyla Sanayi bölgesinden başlayarak aşağıya kadar olan yol çalışmamızın yanı sıra bu bölgenin elektrik hattını da ihaleye dahil ettik. Aynı zamanda bu güzergahın üzerinde hem gençlik merkezi hemde minibüs garajı olmasını planlıyoruz. Yakın bir zamanda minibüs garajı projesi bitmek üzere ve bu projenin ihalesinin de startını Eylül ayı gibi vereceğiz.

Belediye Sineması ve Kültür Sarayı ile ilgili Bakanlığın bize vermiş olduğu süre 2 ay ve ek olarak 1 ay. Yani 28 Ağustosta bitiyor. Oradaki arkadaşlarımızla gerekli konuşmalarımızı yaptık ve Ağustos ayının bitimi ile Belediye Sineması ve Kültür Sarayını yıkıp, oradaki bulvarı denize kadar bağlayacağız. Sonrasında oraya bir iş merkezi yapacağız.” şeklinde açıklamalarda bulunarak bu organizasyona katılan herkese sonsuz teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-