eskort samsun

ÜNYENETHABER

Altın Ayak Yarışmasının Ünye Birincisi ”Onur Cındık”

Altın Ayak Yarışmasının Ünye Birincisi ”Onur Cındık”
29 Temmuz 2015 - 9:42

VİDEO HABER

gg

Beklenen Altın Ayak yarışmasının ilki Ünye’de başladı.

Ordu Altaş TV’nin düzenle “Altın Ayak” programıyla Ordu’nun en iyi penaltıcısını aramaya başladı.

Ordu Altaş TV, Ordu’da ilk kez uygulanan Yaz ekranı uygulaması kapsamında yepyeni programını hayata geçirdi. Ordu’da sporun duayen ismi Ahmet Öztürk’ün sunduğu Altın Ayak, 27 Temmuz Pazartesi akşamı Altaş Tv’de başladı. Altın Ayak’da Ahmet Öztürk Ordu’nun en iyi penaltıcısını arıyor. Ordu’nun 19 ilçesinde düzenlenecek program kapsamında ilçelerin en iyi penaltıcısı belirlenecek. 

      Akabinde İlçe birincileri Altaş TV bahçesinde düzenlenecek olan finalde Ordu’nun en iyi penaltıcısı olmak için yarışacak. Ordu genelinde dereceye giren yarışmacılara hediyeler verilecek. İlçelerde düzenlenecek ve canlı yayınlanacak yarışma kapsamında Belediye Başkanları da penaltı kullanacak.

Ordu için bir ilk olma özelliği taşıyan “Altın Ayak” programı 27.07.2015 tarihinde Ünye’de başladı. Altın Ayak yarışmasının açılış penaltısını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar kullanırken yaptığı 3 penaltı vuruşunun ikisini gole çevirdi.

Ünye halkının yoğun ilgi gösterdiği Altın Ayak yarışmasın da yüzlerce penaltı atışı yapan yarışmacı arasında 3’te 3 yaparak finale kalan Onur Cındık isimli Ünye Çınarlık Spor’un genç futbolcusu finalde de rakiplerini eleyerek Ünye’nin en iyi penaltıcısı olduğunu tasdikledi ve Ünye Şampiyonu oldu.

Yarışma öncesinde açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar;

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

”Bu tip organizasyonları gerçekleştirmek şehrin dinamiği açısından çok önemli. Akabinde Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz bir Plaj Futbolu Turnuvamız var ve bu turnuva Türkiye’de tek gece düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvası. Bu turnuvada da insanlarımız oldukça heyecanlı bir şekilde eşlik ediyor. Turnuvaya katılan takımlarımız kıyasıya mücadele ediyor. Bu bağlamda da şehrimize dinamik ve eğlenceli bir hava katıyor. Ünyemiz geçmişi ve tarihi itibari ile bu tip organizasyonlara ev sahipliği yapmayı seven bir şehir. Kültür yapısı itibari ile her türlü birikimi içerisinde barındıran bir ilçe. Bu tür etkinlikler de buna artı değer katan bir etkinlik. Bu yüzden ben buradan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Futbol, din, dil, ırk ayırt etmeksizin milyonları sahaya ve ekran başına toplayan bir spor dalı olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR; Futbolun aynı zamanda ayakla oynanan bir oyun olmadığını ve aynı zamanda da akılla oynan bir spor dalı olduğunu dile getirdi.

Bu bağlamda bu ve bunun gibi etkinliklerle gençlerimize bir nebzede olsa iyi örnekler sergiliyor olabiliyorsak ne mutlu bizlere.” şeklinde açıklamalarda bulunarak katılımcı herkese başarılar diledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-