eskort samsun

ÜNYENETHABER

“KONFORLU BİR KENT İNŞA EDİYORUZ”

“KONFORLU BİR KENT İNŞA EDİYORUZ”
30 Temmuz 2015 - 13:13

manset

yunus_emre-21-214x30044Ordu Büyükşehir Belediyesi “İşimiz Gücümüz Ordu”  sloganıyla daha konforlu bir kent için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesinde Beton Park olarak bilinen alana vatandaşların taleplerini değerlendirerek; basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve oto park projesini hayata geçiriyor.

 FONKSİYONLU BİR ALAN OLACAK…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında alana; çocuk oyun alanı, basketbol sahası, 60 araçlık otopark, özel tasarım aydınlatma elemanları ve kent mobilyalarının yer alacağı 5.500 metrekare alanda çalışmalar hızla devam ediyor.

ORDU KARADENİZ’İN İNCİSİ OLMAYA DEVAM EDECEK..

Başkan Enver Yılmaz Ordu sahillerinin Karadeniz’in eşsiz kıyılarından birine sahip olduğunu belirtirken, İl’in büyükşehir olması ile birlikte de görsel olarak büyük bir değişimin yaşandığına vurgu yaptı. Özelikle Altınordu, Ünye, Fatsa ve Gülyalı gibi uluslararası karayolu ağı üzerinde olan kıyı ilçelerinde çevre düzenlemelerine büyük önem img288verdiklerine dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz; “Bu ilçelerimizde sahil boyunca bir bütünlük oluşturacak projeleri hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımız yürütülen peyzaj çalışmalarından oldukça memnun. Altınordu ilçesinde de kıyı şeridinde çok büyük değişiklikler yapıyoruz. Işıklandırmalardan, peyzaj çalışmalarına kadar birçok farklı konsepti hizmete sunuyoruz. Bu doğrultuda Altınordu ilçesinde herkesin Beton Park olarak bildiği alanda da yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. Dikkat edilirse sahillerimiz görünüm olarak bir bütün oluşturacak şekilde dizayn ediliyor. Konforlu bir kent inşa ediyoruz. Ordu Karadeniz’in incisi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-