eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vali Balkanlıoğlu,  Yeni Atanan Müdürlere İade-i  Ziyarette Bulundu

Vali Balkanlıoğlu,  Yeni Atanan Müdürlere İade-i  Ziyarette Bulundu
31 Temmuz 2015 - 10:23

IMG_2742

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da görevlerine yeni başlayan  İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Mustafa Genç’e iade-i ziyarette bulundu.

İlk ziyaretini İl Milli Eğitim Müdürü  Dr.Şaban Karataş’a gerçekleştirilen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milli Eğitim en önemli kurumlarımızdan bir tanesi. Eğitim bizim geleceğimiz. Yeni İl Milli Eğitim Müdürümüzle ilgili güzel referanslar aldık.  Bulunduğu yerlerde güzel hizmetlerde bulunmuş. Ordu’da da eğitim alanında  başarılı çalışmalara imza  atacaktır. Yeni  görevinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Şaban Karataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ”Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun eğitime verdiği önemi çok iyi biliyoruz. Ordu’nun eğitimde en üst sıralarda yer alması için bizlerde elimizden gelen gayreti  en yüksek seviyede göstereceğiz. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü’ne İade-i Ziyaret

Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Mustafa Genç’e  iade-i ziyarette bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Mustafa Genç’e   görevinde başarı dileğinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, ”Spor Müdürümüz  eski bir şampiyon. Bundan dolayı mutlu olduk. Spor camiasından gelmesi, sporu ve sporcuyu sevmesi bu işte başarının ön şartı.  Ankara merkez teşkilatından gelmesi ve orayı da bilmesi  bakımından bize çok faydalı olacaktır. Spor açısından çok yüksek bir potansiyele sahip bir ilde çalışıyor olması da hem Ordu’ya, hem kendisine büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

“Dönem dönem çeşitli spor dallarından arkadaşlar bize geliyor ya da getiriliyor. Bakıyoruz,  çocukların kimisi dünya şampiyonu, kimisi Avrupa şampiyonu,  kimisi  de  bölge şampiyonu. Bu da gösteriyor ki, Ordu’da spor alanında  bir potansiyel mevcut” diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Müdürümüzün bu konularda başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Benim gördüğüm pek çok atıl tesis var. Bunları gördükçe üzülüyoruz.  Spor Müdürümüzün  atıl durumda olan bu  tesisleri dizayn edecek, bir çalışma içine  girmiş olması işe hızlı başladığını gösteriyor. Kendisine başarılı  çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Mustafa Genç ise ziyaretten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, il genelindeki gençlik ve spor hizmetleri konusunda bilgiler verdi.

 yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-