eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZILAY GENÇLERİ BU SEFER ÇÖPLER İÇİN KOLLARI SIVADI

KIZILAY GENÇLERİ BU SEFER ÇÖPLER İÇİN KOLLARI SIVADI
05 Haziran 2021 - 16:26

Türk Kızılayı Ünye Gençlik Kolları bugün “5 Haziran Dünya Çevre Günü” sebebiyle farkındalık oluşturmak için yalı mevkiinde ve ara sokaklarda gezerek çevre temizliği yaptı.  

Yalı mevkiinde ve ara sokaklarda gerçekleştirilen etkinlikte, Kızılay Ünye Gençlik Kolları ve yönetim kurulu gezerek çöp topladı.

Gerçekleştirilen bu etkinliğin herkese örnek olmasını dileyen Türk Kızılayı Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti;

“Maalesef teknoloji geliştikçe medeniyet ilerledikçe çevre daha iyi olması gerekirken daha kötü hale geldi. Gerek betonlaşma gerek kimyasal böylelikle insanların huzurunu kaçırmaya başladı. Biz bugünün önemini anlatmak için çevre temizliği yapmayı planladık. Bunun sadece bizim değil Ünye’de yaşayan tüm hemşerilerimizle birlikte yapmamız gerekiyor. Bugün gençlik kollarımızla birlikte iç mahallelerde gerek çocuk parkında gerek çevre düzenlemesinde hem çevre temizlemesi yapacağız hem diye Kızılay’ın çevreye duyarlılığı anlatmaya çalışacağız. Dünya çevre gününü ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük;

“Kızılay gençliği olarak Ünye sahil kesiminde temizliğimize başlıyoruz. Kızılay gençlik olarak tüm vatandaşlarımıza buradan sosyal bir mesaj da bulunmak istiyoruz lütfen çevremize duyarlı olalım. Sadece sahil kesimi kalmamak kaydıyla merkezimizdeki mahalle aralarını İnşallah gençlik olarak temizleyeceğiz.” şeklinde konuştular.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-