eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAYATIMIN EN ANLAMLI ZİYARETLERİNDEN BİRİ..

HAYATIMIN EN ANLAMLI ZİYARETLERİNDEN BİRİ..
06 Haziran 2021 - 12:39

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasından Huzurevine ziyaret. Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Tayfun Karataş ve yönetim kurulu ”HAYATIMIN EN ANLAMLI ZİYARETLERİNDEN BİRİ”dediği Huzurevi ziyaretinde bulundular .

Ziyaret sonrası odadan yapılan açıklama şöyle;”Bugün Meclis Üyelerimiz Gökhan Işık ve Muharrem Zaimoğlu ile birlikte Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek sevgili Müdürümüz Mustafa Sezgin rehberliğinde gezdik ve kıymetli büyüklerimizin ellerini öperek hâl, hatır ve ihtiyaçlarını sorduk. Günlerinin küçük bir bölümüne de olsa eşlik ederek değerli sohbetlerinden faydalandık, hayır dualarını aldık bizler de çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ederek sağlıklı, hayırlı ömürler diledik ve sık sık görüşmeye söz verdik.


Kendileri hiçbir eksikleri olmadan güzel bir ortamda hayatlarını idame ettiriyor olsalar da yalnız bırakılmamaları da iyi bakım kadar önemli bence. Özellikle özel günlerde kimsenin ilgisini esirgemeyeceğini umuyor, meşakkatli görevinde sevgili müdürümüz ve çalışanlarına kolaylıklar diliyorum”.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-