eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAKIR AÇIKLADI PEKER DOĞRULADI

ÇAKIR AÇIKLADI PEKER DOĞRULADI
07 Haziran 2021 - 12:46

Ünyeli gazeteci Cihan Çakır’ın geçtiğimiz günlerde “Gündem Arena” programında Sedat Peker ile ilgili Ünye siyaseti üzerine yaptığı açıklamayı kendi Twitter hesabında doğruladı.

Peker, attığı twetle “bu konuyu araştırın” dedi.

KARTEGDER Başkanı ve Çakır Medya Yayın Kurulu Başkanı Gazeteci Cihan Çakır, geçtiğimiz günlerde katıldığı TV programı “Gündem Arena” da gündemde yer alan Sedat Peker açıklamaları ile ilgili olarak, Peker’in 2019 yerel seçimlerinde Ünye siyasetine de yön vermek istediğini ve “bakanlıktaki bazı dostlarımız bu durumdan rahatsız oluyor” dediğini ifade etmişti.

Peker’in 2019 yerel seçimlerinde Ünye siyasetine yön vermek istemesi, seçimde yarışan adaylar içerisinde bir kişiyi desteklemek adına yapmış olduğu haberlerden dolayı kendisini arayarak haberlere yön verilmesini istediğini söyleyen Gazeteci Cihan Çakır’ın yapmış olduğu açıklamalar ODA TV’de yayınlanmış ve bu durumun ardından da Sedat Peker attığı tweet ile Çakır’ın açıklamalarını doğruladı. Peker, tweetinde bu konunun da araştırılmasını ve altında birçok suçun çıkacağını da söyledi.

Gazeteci Cihan Çakır, yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak bugün saat 16:00′ da A52 TV’de Yunus Zor’un konuğu olarak açıklamalarda bulunacağını da belirtti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-