eskort samsun

ÜNYENETHABER

FINDIK FİYATININ EN AZ 30 TL OLMASI GEREKİR

FINDIK FİYATININ EN AZ 30 TL OLMASI GEREKİR
08 Haziran 2021 - 0:11

AK Parti Ordu Milletvekilleri, “Gönlümüz fındık fiyatının 30 TL olmasından yana. TMO alım fiyatının 30 TL olması için çalışacağız. İnanıyoruz ki iktidarımız üreticiyi mağdur etmeyecek.” dedi.
BENİM İSTEĞİM DE 30 TL’DİR

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız: Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk’ün 30 TL şeklinde bir açıklaması oldu. Benim isteğim de 30 TL’dir. Şuna inanıyorum ki Cumhurbaşkanımız fındık üreticisine istediği fiyatı verecektir. Şunu da söylemek isterim. Ordu-Giresun fındık fiyatını yükselttikçe kaybediyor. Nasıl kaybediyor, fiyat yükseldikçe batıdaki düz ovada fındık dikimi artıyor. Ordu, Giresun’da maliyet 15 ise orada 5. O yüzden biz Ordu-Giresun olarak özel destek istemeliyiz.

30 TL İÇİN GAYRET EDECEĞİZ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu: Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk fındık bölgesi milletvekillerinin temsilciliğini yapmaktadır. Biz de onun açıklamasını destekliyoruz. Onun açıkladığı fındık 30 TL olmalıdır görüşünü destekliyoruz. Fındık fiyatı 30TL’den aşağı olmamalı diyoruz. Biz de fındığa 30 TL istiyoruz. Ben iktidar partisi milletvekili olarak fındık fiyatının 30 TL olması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.

BİZİM DE GÖNLÜMÜZ 30 TL’DEN YANA

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı: Aslında fındıkta fiyattan önce konuşulması gerekenler de var. Yani yapılması gerekenler de var. Bunlar konuşulduktan sonra fiyat konuşmak daha kolay olacaktır. Bu konunun ıskalanmaması gerekir. Ancak bugünümüze gelirsek bizim de gönlümüz 30 TL’den yana. Dünyada fındık rekoltesi Türkiye dışında kötü. Bunun iyi değerlendirilmesi gerekir. Biz isteriz ki bu durum iyi değerlendirilerek hem üreticimiz hem de ülkemiz kazansın.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-